Konsola do gier i TV
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
UchwytyDoTelewizorow
- Początkujący

Re: Konsola do gier i TV
Warto zadbać żeby jak najwięcej Hz posiadał telewizor, gdyż to wpływa na wyświetlany obraz przez konsolę. Warto też zaopatrzyć się w uchwyt do telewizora dzięki czemu o wiele więcej możliwości montażu się zyska.
dzień dobry, czy ktoś ma ps4? zastanawiam się czy wziąć udział w promocji media expert i wmienic moją starą na ps4 pro.. jak się sprawuje ps4 pro z waszego doświadczenia??
Ja tam jestem zdania, że dużo lepiej gra się na komputerze i monitorze. Chociaż może dlatego, że jedyną grą w jaką gram jest Counter Strike. Dla mnie to najlepsze spędzanie wolnego czasu
A jak już ostatnio znalazłem cs go skin changer to poczułem się jak prawdziwy profesjonalista
Co powiecie o tym dodatku ?
-
komputerowy22
- Początkujący

Ja sam posiadam ps4 od dłuższego czasu i jakiś rok temu wymieniłem telewizor na taki z zakrzywionym ekranem - zdecydowanie polecam tego typu modele
-
JakubSledz
- Zainteresowany

PS4 świetny pomysł
-
Romek-elektro
- Zainteresowany

Moim zdaniem zdecydowanie PS4 wygrywa ze swoimi konkurentami tj. Nintendo i Xbox. Ale do tego trzeba jednak niezły telewizor, raczej zapomnieć można o kineskopowych TV.
Tak, PS4 to dobry wybór.
PS4 Slim z większą pamięcią wewnętrzną to bardzo dobry pomysł i na pewno będziesz zadowolony, to moim zdaniem lepsza opcja niż Xbox One.
-
TopProduct
- Zainteresowany

Moim zdaniem absolutnym numerem jeden na rynku konsol jest obecnie PS4. Jednak jeżeli możesz to wstrzymaj się trochę z zakupem, gdyż niedługo ma mieć swoją premierę PS5 i raczej na pewno będzie kompatybilne wstecz z PS4.
-
karolinamak
- Aktywny

Konsoli nie mam, a internet i telewizję mamy od UPC i u nas się najlepiej sprawdza. Miałam innych dostawców ale nigdy nie byłam tak zadowolona. A o konsolę to chłop ciągle zagaduje wiec moze tez niedlugo będzie
Obecnie z zakupem PS4 bym się trochę wstrzymał gdyż właśnie jak ktoś już wspominał - niedługo Sony zapowiedziało premierę PS5, a na pewno będzie na nim wsteczna kompatybilność z poprzednimi konsolami.
Dla osób nowoczesnych, lubiących nowinki techniczne i przede wszystkim mobilnych mogę polecić konsolę Nintendo Switch. Naprawdę dobra alternatywa dla większych konsol stacjonarnych i nie trzeba być przykutym do kanapy w salonie. 
W obecnej chwili może warto poczekać już na kolejną generacje konsol? Niebawem ma powoli wychodzić PlayStation 5 z tego co się mówi. A na pewno gry będą miały kompatybilność wsteczną z tymi na Ps4.
-
hillocie23
- Początkujący

Cieszę się, że znalazłem waszą dyskusję. Zastanawiam się nad zakupem konsoli. Ale ostatnio zainteresowałem się bukmacherami. Dowiedziałem się o nich wielu informacji. Legalni zagraniczni bukmacherzy są dobrze opisani na MightyTips. To tutaj wybrałem najlepszą usługę.