Oryginalny prezent
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: oryginalny prezent
Ceramika z jest super pomysłem na prezent. Ręcznie malowane motywy są bardzo oryginalne i unikatowe. Są to wyroby doskonałe na gwiazdkowe prezenty. Polecam wszystkim znajomym produkty tej firmy.
Ja w tym roku postawiłem na oryginalny prezent i mojej żonie kupiłem na urodziny bieliznę erotyczną. Żona jest bardzo zadowolona z prezentu i muszę przyznać, że nasze życie intymne poprawiło się od czasu kiedy to dostała 
ale reklam 
Bo bielizna to najlepszy prezent dla kobiety:) Tylko czasami trzeba mężczyznę naprowadzić, żeby wiedział co ma kupić. Ja od kilku miesięcy zawsze gdy mąż był w pokoju, przeglądałam na laptopie bieliznę nocną na Diores.pl i w końcu dopięłam swego - na urodziny dostałam halkę właśnie z tego sklepu
a jaki mąż był zadowolony, że trafił z prezentem... 
Wszystko tak an dobrą sprawę zależy od tego dla kogo ma być to prezent, jeżeli dla mężczyzny to uważam, ze zestaw elektronarzędzi doskonale się tutaj sprawdzi.
jacy niedomyślni ci mężczyźni!angela111 pisze:Bo bielizna to najlepszy prezent dla kobiety:) Tylko czasami trzeba mężczyznę naprowadzić, żeby wiedział co ma kupić. Ja od kilku miesięcy zawsze gdy mąż był w pokoju, przeglądałam na laptopie bieliznę nocną na Diores.pl i w końcu dopięłam swego - na urodziny dostałam halkę właśnie z tego sklepua jaki mąż był zadowolony, że trafił z prezentem...
Powiem Wam, że mnie zainspirowaliście tą bielizną! Postanowiłem, że żona w te urodziny zamiast kapci dostanie naprawdę seksowną bieliznęMonto pisze:jacy niedomyślni ci mężczyźni!angela111 pisze:Bo bielizna to najlepszy prezent dla kobiety:) Tylko czasami trzeba mężczyznę naprowadzić, żeby wiedział co ma kupić. Ja od kilku miesięcy zawsze gdy mąż był w pokoju, przeglądałam na laptopie bieliznę nocną na Diores.pl i w końcu dopięłam swego - na urodziny dostałam halkę właśnie z tego sklepua jaki mąż był zadowolony, że trafił z prezentem...
-
UchwytyDoTelewizorow
- Początkujący

Fajnym pomysłem na oryginalny prezent, a zarazem praktyczny jest uchwyt do telewizora, dzięki któremu będzie go można zamontować w wielu miejscach.
Ja myślę, że tutaj zegarek się bardzo fajnei sprawdzi
Ja żonie ostatnio kupiłem taki.
Nie ma to, jak odkryć szaleństwa w sypialni, kupując bieliznę zamiast papci dla żony. Brawo!DarkElf pisze:Powiem Wam, że mnie zainspirowaliście tą bielizną! Postanowiłem, że żona w te urodziny zamiast kapci dostanie naprawdę seksowną bieliznęMonto pisze:jacy niedomyślni ci mężczyźni!angela111 pisze:Bo bielizna to najlepszy prezent dla kobiety:) Tylko czasami trzeba mężczyznę naprowadzić, żeby wiedział co ma kupić. Ja od kilku miesięcy zawsze gdy mąż był w pokoju, przeglądałam na laptopie bieliznę nocną na Diores.pl i w końcu dopięłam swego - na urodziny dostałam halkę właśnie z tego sklepua jaki mąż był zadowolony, że trafił z prezentem...
Znalazłem już idealny model i zamówiłem. Paczka przyszła w mig i jestem zadowolony z tego kompleciku, więcej odkrywa niż zasłania i o to chodzi
Chyba zamówię jeszcze jakieś zabawki erotyczne, jak szaleć to szaleć!
-
dariawaria
- Aktywny

a może tak bieżnie do ćwiczeń? mi się marzy bardzo, bardzo. Zamiast wydawać miliony na siłownie albo biegać w deszczu po prostu odpalam ulubiony serial i biegnę !
Chipsów do tego biegania i serialu jeszcze brakujedariawaria pisze:a może tak bieżnie do ćwiczeń? mi się marzy bardzo, bardzo. Zamiast wydawać miliony na siłownie albo biegać w deszczu po prostu odpalam ulubiony serial i biegnę !
Bieżnia spoko!
Wybór odpowiedniego prezentu przysparza bardzo wiele problemow wielu osobom. Przy wyborze prezentu powinniśmy kierować się : praktycznością lub oryginalnością. Chciałbym Wam polecić strony gdzie znajdziecie ogromny wybór sprzętu erotycznego, myślę że można znaleźć coś na prezent.
Mój tato bardzo przepada za brandy więc na prezent zamówiłam mu w sklepie butelkę dość luksusowej. Był zachwycony.
Sądzę, że czymś takim zrobicie ogromne wrażenie na każdym.
Patrzcie - może np. skok na bungee?
Chociaż musicie mieć pewność, że ta osoba nie boi się wysokości.
A ogólnie - nie stawiajcie na byle co. Próbujcie pozytywnie zaskoczyć
Patrzcie - może np. skok na bungee?
Chociaż musicie mieć pewność, że ta osoba nie boi się wysokości.
A ogólnie - nie stawiajcie na byle co. Próbujcie pozytywnie zaskoczyć