Promocyjne ceny na luksusowe domy w Walendowie
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
zlotaraczka123
- Początkujący

Promocyjne ceny na luksusowe domy w Walendowie
Znalazłem taką informację na temat ekskluzywnego osiedla luksusowych domów w Walendowie. W sierpniu w dniach 24 ? 28/08/2011 organizujemy dni otwarte dla wszystkich Klientów. Dni otwarte będę wsparte promocją na dwa domy wykończone pod klucz. Dom typ A powierzchnia 160 m2 830 000 PLN (www.ventana.pl) oraz dom typ B 186 m2 940 000 zł. Ceny naprawdę konkurencyjne. I jeszcze bonus do każdego domu dokładamy trawnik ?z rolki? ? ta promocja obowiązuje cały czas, także i na dniach otwartych jak i po dniach otwartych.
-
IWB
Re: Promocyjne ceny na luksusowe domy w Walendowie
gratis dają również ekipę szpachlarzo malarzy w połączeniu z zbrojarzem betoniarzem do napraw.
budynek przy odbiorze developerskim 15 czerwca 2012 - same superlatywy zapomnieli dać tylko dylatacji....

budynek przy odbiorze developerskim 15 czerwca 2012 - same superlatywy zapomnieli dać tylko dylatacji....

-
boogi
a gdzie ta promocja ?
Gdzie ta "promocja" ???
Gdzie ten "luksus" ???
Czy "luksusem" można nazwać posiadanie domu na wygiwzdowie 40 km od stolicy w szczerych polach "pod lasem" gdzie nie ma ani jednego sklepu, szkoły, poczty etc etc ???
Czy może ten trawnik z rolki jest luksusem ????
A wszystko w klimatach obozu koncentracyjnego - osiedle ogrodzone płotem kolczastym ze strzeżonymi szlabanami... iście "domowy klimat"
A promocja ? prawie milion zł za takie zadupie? Taka kwota to prawie 200 tysięcy funtów, a za taką kwotę można w Anglii czy Niemczech wybierać domy każdym mieście porównywalnym wielkością z Warszawą (podkreślam w MIEŚCIE a nie w szczerych polach gdzie do miasta czy najbliższego sklepu trzeba jechać 2 godziny).
O jakości wypowiedział się ITB... ja nie widziałem to się nie wypowiem (pewnie tak jak wszystkie dełeloperki,... "jak najtaniej")...
Gdzie ten "luksus" ???
Czy "luksusem" można nazwać posiadanie domu na wygiwzdowie 40 km od stolicy w szczerych polach "pod lasem" gdzie nie ma ani jednego sklepu, szkoły, poczty etc etc ???
Czy może ten trawnik z rolki jest luksusem ????
A wszystko w klimatach obozu koncentracyjnego - osiedle ogrodzone płotem kolczastym ze strzeżonymi szlabanami... iście "domowy klimat"
A promocja ? prawie milion zł za takie zadupie? Taka kwota to prawie 200 tysięcy funtów, a za taką kwotę można w Anglii czy Niemczech wybierać domy każdym mieście porównywalnym wielkością z Warszawą (podkreślam w MIEŚCIE a nie w szczerych polach gdzie do miasta czy najbliższego sklepu trzeba jechać 2 godziny).
O jakości wypowiedział się ITB... ja nie widziałem to się nie wypowiem (pewnie tak jak wszystkie dełeloperki,... "jak najtaniej")...
-
ola_design2208
- Początkujący

Re: Promocyjne ceny na luksusowe domy w Walendowie
Chcę zaproponować swoje usługi z designe wnętrza. Pracuję w parze z kierownikiem robót, pokażemy potoczne obiekty. Doświadczenie w fachie więcej 8 lat. Moje prace można zobaczyć tu: http://tz-interior.com/