Jakiej firmy okna dachowe?
Moderator: Redakcja e-dach.pl
-
stafnowskie
- Początkujący

Re: Jakiej firmy okna dachowe?
Jak większe powierzchnie to świetna firma http://www.ker3mr.pl - robią z pomysłem i profesjonalizmem.
Ja mam okno dachowe OptiLight i jestem zadowolony. Okno posiada obrotową konstrukcję i klamkę umieszczona w dole skrzydła co zapewnia mi wygodne obsługiwanie. Profil wykonany z drewna, estetyczne i nowoczesne, a przy tym nie takie drogie jak inne tego typu okna i co mi więcej trzeba.
Wszystko spod tej strony jest godne polecenia. Okna Premium 24h
Ciekawe, czy skorzystałeś z ich oferty?
Wybierzcie też dobrego montera okien, bo same dobre okna na niewiele się zdadzą, jeśli przy montowaniu zrobi się dziadowską izolację, a takie sytuacje to wcale nie taka rzadka sprawa, tylko ciężko ją jednoznacznie wykryć. Bez odpowiedniego oprzyrządowania nawet nie jesteśmy w stanie stwierdzić ile ciepła ucieka przez otwory okienne.
W pełni się zgadzam. Fachowiec który dobrze odsadzi nam okna to połowa sukcesu . Druga połowa to dobry jakościowo produkt. Ja bym jeszcze polecił przeczytanie tego artykułu http://poid.eu/pl/monter-okien/
Polecam okno OKPOLa ISO E3, prawie 3 lata na dachu i żadnych problemów. Działa i wygląda jak nowe.
-
stobejczyk
- Zainteresowany

Ja ma okna dachowe w Budvar. Nie znam się na tym za bardzo, więc gdy planowałam wymianę zaprosiłam przedstawiciela Budvar, żeby mi coś zaproponował. Długo mi tłumaczył jak dopasowuje sie okna do miejsca w którym ono będzie założone i jak ważny jest sam sposób zakładania okien. Wcale nie wybrałam najdroższych. Za to w upały w tym roku mam w pokojach na poddaszu całkiem normalną temperaturę.
-
Kacper Biały
- Zaawansowany

Też zwracajcie uwagę na dobry montaż. To absolutnie podstawowa sprawa przy tego rodzaju stolarce. Bez tego nie ma szans na normalne funkcjonowanie okien.
Ja mam jakiejś osiedlowej firmy okna i bardzo dobrze działają znaczy jak nalezy, czyli izolują przyzwoicie jak na taką cene i wyglądają ładnie.
-
Paweł Paciorek
- Zainteresowany

Okna przede wszystkim dobrze zamontowane! Dobry montaż jest tak samo wazny, jak dobre okno, zawsze zwracam na to uwagę.
-
Jura_materiały
- Zainteresowany

- Kontakt:
Fakro lub Velux
Orientacyjna cena: 980zł
Pozdrawiamy Jura Podbeskidzie
Orientacyjna cena: 980zł
Pozdrawiamy Jura Podbeskidzie
Mnie się przypomina reklama piegusek. Zanim zaczęli reklamować kosztowały 1,2 po promocji reklamowej ponad 3. Aby reklama była skuteczna musi iść co najmniej 70% zysków na tą reklamę.
W przyszłym miesiącu będą kłaść mi dach i zdecydowałem się na okna Solstro jak by nie patrzył zapłacić za to samo okno 950 a 1700 to jest różnica. Jak patrzę obecnie u siebie w mieszkaniu na okna dobrej jakości po 8 latach to muszę powiedzieć jedno. Czy one mają 2 czy 3 szyby i jaki by gaz pomiędzy nimi nie był to i tak z czasem gaz uleci z czasem czyli w ciągu 3-4 lat. Jak patrzę na okna drewniane u rodziców to jestem całkowicie przekonany że jak okna to tylko PCV.
Jestem tylko ciekaw czy ktoś z was montował okna firmy Solstro?
W przyszłym miesiącu będą kłaść mi dach i zdecydowałem się na okna Solstro jak by nie patrzył zapłacić za to samo okno 950 a 1700 to jest różnica. Jak patrzę obecnie u siebie w mieszkaniu na okna dobrej jakości po 8 latach to muszę powiedzieć jedno. Czy one mają 2 czy 3 szyby i jaki by gaz pomiędzy nimi nie był to i tak z czasem gaz uleci z czasem czyli w ciągu 3-4 lat. Jak patrzę na okna drewniane u rodziców to jestem całkowicie przekonany że jak okna to tylko PCV.
Jestem tylko ciekaw czy ktoś z was montował okna firmy Solstro?
Na rynku wiele jest firm lokalnych które robią dobre i sprawdzone okna. Wszystko oczywiście zależy od miejscowości bo jak wiadomo nie wszędzie jest jednakowo. Najpierw musi przyjechać osoba która dokona dokładnego pomiaru. Ja posiadam okna dachowe od 2 lat i nie powiem bo były małe problemy z montażem ale to wszystko ze względu na konstrukcje dachu. Jak już okna będą na miejscu to nie zapomnij o roletach do okien dachowych ponieważ w lecie temperatury na poddaszu mogą być ogromne.
Profesjonalne przedsiębiorstwo, zajmujące się sprzedażą materiałów budowlanych oraz montażem pokryć dachowych to z pewnością www.dachstyl-ryki.pl. Oferują także okna dachowe. Produkty niezwykle solidne i wykonane z dbałością o detale. Obsługa pomocna i zawsze służąca fachową poradą.