Urządzanie salonu
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: urządzanie salonu
Urządzając salon nie można zapomnieć o odpowiednim siedzisku, który w razie potrzeby może służyć za łóżko do spania dla gości. Polecam lanomeble.pl
-
AdidarMeble
- Aktywny

Salon to przede wszystkim ładne, wygodne i klasyczne meble na których codziennie odpoczywamy i tutaj zdecydowanie polecam postawić na stylowy, oryginalny narożnik. Kilka ciekawych zestawów mebli znajdziecie u nas 
Do szarych ścian idealnie będą pasować nowoczesne meble, na przykład w szarym kolorze. Jeśli szukasz pomysłu na urządzenie swojego salonu - zapraszamy do odwiedzenia naszej strony internetowej: www.super-sofa.pl
Posiadamy szeroki wybór mebli różnego rodzaju, obitych wysokiej jakości materiałem tapicerowanym lub skórą naturalną. Nieustannie poszerzamy swoją ofertę, aby dopasować się do potrzeb nawet najbardziej wymagających Klientów.
Pozdraiwamy
SuperSofa
Posiadamy szeroki wybór mebli różnego rodzaju, obitych wysokiej jakości materiałem tapicerowanym lub skórą naturalną. Nieustannie poszerzamy swoją ofertę, aby dopasować się do potrzeb nawet najbardziej wymagających Klientów.
Pozdraiwamy
SuperSofa
-
MichalBudowniczy
- Superużytkownik

Co myślicie o fototapecie w salonie?
-
lideropinii
- Superużytkownik

Wszystko zależy od stylu aranżacji, projektu wykończenia, upodobań co do materiałów, kolorystyki, czy motywu na tej tapecie.
Pozdrawiamy, zespół Decoroom
Prawdziwe piękno kryje się we wnętrzu ...
-
adam_krakow
- Aktywny

Ja meble do salonu zamawiałem w sklepie internetowym Furnilux. Mają ogromny wybór mebli, więc znalazłem wszystko co było mi potrzebne w jednym miejscu. Dostawa bardzo szybka, a meble były bezpiecznie zapakowane, więc nie ma się czego obawiać.
-
MichalBudowniczy
- Superużytkownik

A co sądzicie o kamieniu dekoracyjnym na ścianie?
-
Kasperek90
- Początkujący

Zna ktoś ekipę, która by się zajęła układaniem paneli w mom mieszkaniu w Krakowie?
-
olapolak90
- Początkujący

- Kontakt:
zna ktoś może jakieś ciekawe blogi gdzie można podpatrzyć jakieś fajne aranżacje? 
Stosowanie fajnych dekoracji ściennych jak najbardziej ma sens, bez dwóch zdań. Trzeba to tylko zrobić z głową i oczywiście mieć dobry materiał, np. Vandersanden. Bardzo mi się takie płytki i cełgy podobają, bez problemu można je wtopić w aranżację
Nie wiemy, czy też to zauważyliście, ale w ostatnim czasie coraz modniejszym staje się kupowanie dzieł sztuki, które stanowią niepowtarzalny i unikatowy element dekoracyjny wnętrza własnego salonu. Sama mam u siebie w salonie powieszony elegancki i wartościowy obraz, który udało mi się wylicytować w dość atrakcyjnej cenie na stronie największego serwisu aukcyjnego dzieł sztuki w Polsce, czyli https://desa.pl/. Obraz ten stanowi często obiekt zainteresowania wśród odwiedzających mnie gości, nadając mojemu salonowi elegancji i luksusu. Dodatkową korzyścią kupowania dzieł sztuki pełniących funkcję dekoracyjną jest to, iż wartość tego typu przedmiotów wraz z upływem czasu może wzrosnąć w przyszłości. W związku, z czym oprócz funkcji dekoracyjnej kupowanie dzieł sztuki może pełnić ciekawą formę inwestycji własnego kapitału.
-
Nephalim123
- Aktywny

Ja mam problem z urządzaniem salonu. Ogólnie wolałbym aby to moja kobieta robiła, ale ona woli siedzieć w ogrodzie i ma gdzieś urządzanie wnętrz. Najlepiej to by pomalowała ściany na biało, do tego podłogę drewnianą i co najwyżej to pokojem zimowym pewnie by się zajęła aby jej roślinki miały gdzie zimować. Podoba mi się nowoczesny salon, ale jest taki trochę bezosobowy. zastanawiam się jak go ocieplić?
-
lideropinii
- Superużytkownik

Zapraszam na bloga i Instagram firmy Decoroom.olapolak90 pisze:zna ktoś może jakieś ciekawe blogi gdzie można podpatrzyć jakieś fajne aranżacje?
Pozdrawiamy, zespół Decoroom
U mnie w salonie świetnie sprawdziły się http://dagmaplytki.pl/spieki-kwarcowe. Takie spieki kwarcowe to świetne rozwiązanie, gdy chcemy nadać wnętrzu szczególnego charakteru