jaki materac do sypialni
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
JacekKowalski
- Zainteresowany

Re: jaki materac do sypialni
Zapewne autor wątku uzyskał już potrzebne informacje na temat materacy lub już wybrał go. W każdym razie ja mogę polecić firmę dystybującą szwedzkie materace . Cena w stosunku do jakości i komfortu odpowiednia. Na stronie mają blog, w którym opisują zasady doboru odpowiedniego materaca.
Pozdrawiam
-
Tomasz Moniuszko
- Początkujący

Tanio można kupić materace MK foam Koło w ATM Świat Sypialni Warszawie. Polecam te materace bo mają dobre ceny i są bardzo wysokiej jakości. Każdy z ich oferty dopasuje materac do swoich potrzeb ale konieczni trzeba udać się do sklepu i po testować.
A ja tam mam dosłownie najtańszy jaki był z Ikei, miękki sprężynowy i śpi się bosko
Wcześniej wziąłem trochę droższy i efekt był tylko taki, że po tygodniu niewysypiania się zwinąłem, wywiozłem i wymieniłem. Ale wiadomo - co kto lubi.
chyba chodziło ci o firmę Materasso
a to fakt bardzo dobre materace termoelastyczne kupiłam taki pół roku temu i w końcu się wysypiam
kręgosłup przestał boleć, a do tego oddycha więc nie pocę się śpiąc
-
IdealnyMaterac
- Początkujący

Warto dopasować materac do swoich potrzeb, dlatego zapraszamy na naszą stronę internetową www.idealnymaterac.pl, na której znajduje się konfigurator pomagający dobrać produkt.