okna PCV z mazowieckiego
Moderator: Redakcja e-izolacje.pl
Re: okna PCV z mazowieckiego
Przyglądam się temu tematowi...
Panie Jacku, na innym forum poprostu by Pana zabanowali za reklamę albo wysłali fakturę. Wystarczy wejść w Pana dotychczasowe posty i widać jakie ma Pan intencje. Nie ładnie.
Pozdrawiam
Panie Jacku, na innym forum poprostu by Pana zabanowali za reklamę albo wysłali fakturę. Wystarczy wejść w Pana dotychczasowe posty i widać jakie ma Pan intencje. Nie ładnie.
Pozdrawiam
-
drewienko
Administrator powinien skasowac żenujące posty spamera.
zaburzaja one dotychczasową dyskusje.
Swoja droga trzeba mieć nasrane nieźle aby się jeszcze czepiac do kolegi który utemperował.
zaburzaja one dotychczasową dyskusje.
Swoja droga trzeba mieć nasrane nieźle aby się jeszcze czepiac do kolegi który utemperował.
-
robertkrajcarz
- Zaawansowany

Przy wielu projektach w ostatnich kilku latach stosowałem okna PCV i ALU Okno Plus, zdecydowanie mogę polecić markę, produkty i obsługę. Mają elastyczne podejście, zawsze można się dogadać przy mniej standardowych wymiarach choćby. W Warszawie mają dwa salony sprzedaży, na oknoplus.com.pl jest kontakt i dokumentacja techniczna konkretnych konstrukcji.
Z województwa mazowieckiego warto polecić Mark-Bud, produkują okna na energooszczędnych i pasywnych systemach marki Schuco. Wiem, że mają bardzo dobrych doradców, a i okna są bardzo dobrej jakości, można polecić.
Zadowoleni jesteśmy z pcv Okno Plus, dobrali nam konkretny model okien w sklepie przy Bzów w Wawie. Przede wszystkim – super izolacja akustyczna. W końcu mogę sobie w ciągu dnia popołudniową drzemkę uciąć i mnie żadne hałasy z dworu nie budzą...ech, uroki życia w mieście.
-
maciejniewiadomski
- Zainteresowany

Jeżeli chodzi o Warszawę to okna-protect.com/okna-pcv-swissform-activ/. Ja takie mam i są bardzo fajne, ciche, dobrze odeseparowują hałas z ulicy (w Warszawie redukcja hałasu przez okna to dość ważna rzecz). Firma godna polecenia za terminowość, przejrzystość kosztów oraz fachowy i szybki montaż. Na pewno do nich warto skierować zapytanie o okna.
-
martinrekk
- Zaawansowany

MI się podobają okna Okno Plus, bardzo dobre wykonanie, kształt, kolor, i jednocześnie izolacja podwyższona , co bardzo odczułem zimą, gdzie do pieca musiałem dokladać dużo mniej niż we wcześniejszych sezonach grzewczych.
-
pawelszabla
- Aktywny

Ja rowniez polecam okna z Oknoplusa
-
roboczogodzina
- Zainteresowany

oczywiście Mar Met na Gorzykowskiej 3. Jedźcie do nich jeśli chcecie kupić okna w przystepnych cenach. Nie wiem czy znajdziecie gdzieś taniej, gdzie jeszcze zaoferują ci montaż za jakieś śmieszne pieniądze.
-
alberto123
- Zainteresowany

ja mam aluplast ideal 8000 z salonu Ostium na Broniewskiego w Warszawie. Okna jakościowo są okej, a cena w salonie była okazyjna w porównaniu do innych salonów. Do tego też zajęli się montażem okien więc odeszło mi szukanie ekipy.
-
tomasz1930
- Początkujący

Pod Warszawą jest sprawdzona firma MarkBud. Produkują okna na systemach Schuco, które są naprawdę solidne. Co jest cenne, na przestrzeni lat wiele udoskonalili w technologii okien i drzwi, a wciąż oferują coś innowacyjnego, a nie o każdym dostawcy systemów można to powiedzieć.
według mnie Aluplast ma spoko okna pod względem jakości oraz wyboru (balkonowe, jednoskrzydłowe, dwuskrzydłowe...). No i można je kupić w niezłych cenach na przykład w Ostium w Warszawie na Broniewskiego. W tym salonie to jeszcze dogadasz się z nimi co do montażu