Czy da rade za 100 000 zł ??
-
Pro-system
- Początkujący

Jestem w trakcie tworzenia strony internetowej jak skończę to dam adres mojej strony z projektami i cenami będzie dużo projektów do wyboru myślę że już za dwa dni strona powstanie zapraszam wkrótce. Stawiamy domy w technologii szkieletowej domy oszczędne i tanie a przy tym nie gorsze od murowanych a można nawet powiedzieć że lepsze 
budujemy domy w systemie kanadyjskim tanie o 30 % do 40 % realizujemy każdy projekt od garażu do szkoły
do każdego domku gratis:
System Alarmowy, System przeciwpożarowy, sieci LAN i TEL,Video domofon, sieci TV i SAT
do każdego domku gratis:
System Alarmowy, System przeciwpożarowy, sieci LAN i TEL,Video domofon, sieci TV i SAT
-
puchil2000
- Początkujący

-
Pro-system
- Początkujący

Przedłużyło się z tworzeniem strony z powodu braku czasu, właśnie siadam i kończę powoli.
budujemy domy w systemie kanadyjskim tanie o 30 % do 40 % realizujemy każdy projekt od garażu do szkoły
do każdego domku gratis:
do każdego domku gratis:
Re: Czy da rade za 100 000 zł ??
i gdzie ta strona???
I tak to jest z takimi ludźmi. 2 lata stronę robić - porażka. Poza tym od ostatniego postu nie odwiedzał forum. Szkoda gadać.
-
Wikusia1986
- Początkujący

- Kontakt:
Już trochę czasu minęło... i jak, udało się? Bo teraz to ja mam działkę i mniej więcej taki budżet na postawienie domu, i ciekawa jestem jak Tobie się udało.
Ja planuję budować w technologii straw bale, i może pokombinować z fundementami punktowymi i dachem isolowany celulozą własnej produkcji bądź dach zielony, natomiast wykończeniówka w 95% z recyklingu bądź odzysku.
Ja planuję budować w technologii straw bale, i może pokombinować z fundementami punktowymi i dachem isolowany celulozą własnej produkcji bądź dach zielony, natomiast wykończeniówka w 95% z recyklingu bądź odzysku.
-
paulaipiotrek
- Początkujący

witam
barrdzo prosze Pro-system o jakies bliższe informacje i o podanie jakis namiarów na panstwa firme z gory dziekuje i pozdrawiam 
paula