meble sosnowe - piekne lozka

Jeżeli marzy ci się sypialnia, a nie wiesz jak ją urządzić, w tym dziale możesz podyskutować na temat aranżacji tego miejsca. Zapytaj innych, co sądzą o lustrze czy telewizorze w sypialni. Znajdziesz porady dotyczące koloru ścian w sypialni oraz czy ustawienie łóżka w odpowiednim miejscu ma wpływ na sen.

Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl

PrzemekS
Zaawansowany
Zaawansowany

Re: meble sosnowe - piekne lozka

Post autor: PrzemekS »

Jasne, że miękka, ma wady, ale zaleta w postaci ceny jest za to miła ;)

PlantPur
Aktywny
Aktywny

Post autor: PlantPur »

Do łóżka polecamy dobrać dobry materac. Zapraszamy na naszą stronę z ekologicznymi materacami z pianki www.plantpur.pl gdzie chętnie pomożemy dobrać odpowiedni materac, także na zamówiony wymiar.

Rogers
Aktywny
Aktywny

Post autor: Rogers »

Tomko43 pisze:Tylko sosna jest trochę miękka. Dla mnie bardziej perfekcyjne będą meble z dębu
To już chyba trochę zależy od tego kto czego oczekuje? Chociaż akurat jestem wielkim zwolennikiem łóżek drewnianych, które po prostu się pięknie prezentują. Jeśli chodzi o moje preferencje to są one na pewno bliskie stylowi jaki macie tutaj - https://carpet-zone.pl/lozka oczywiście można nabyć łóżko tapicerowane które też prezentuje się dobrze, tylko pytanie czy wtedy jest sens brać drewniane, które wiadomo, że swoje kosztuje?

LiliannaW
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: LiliannaW »

Niska cena zachęca, ale to nie trwałość na lata, choć nie każdy mysi miec meble na 50 lat od razu :)

PlantPur
Aktywny
Aktywny

Post autor: PlantPur »

LiliannaW pisze:Niska cena zachęca, ale to nie trwałość na lata, choć nie każdy mysi miec meble na 50 lat od razu :)
Ważniejszy niż łóżko jest materac, od którego zależy jakość snu. Lepiej jest przeznaczyć większe środki na materac, na którym będziemy się dobrze wysypiać.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Sypialnie”