A co, Mercedesa po pół roku takiej "chałturki" się zachciałoAdmar pisze: Samouk, na moje oko to ty możesz i charytatywnie hydraulike robić, po co ci pieniądze![]()
Ceny usług hydraulicznych
Moderator: Redakcja e-instalacje.pl
-
samouk
Re: Ceny usług hydraulicznych
Wybacz mi ale mojej pracy nie traktuje jako "chałturki"
Często wykonanie całej hydrauliki w ilości o jakiej mowa powyżej nie jest mozliwa do wykonania w przysłowiowe dwa dni .
Aby wykonać dobrze instalację tak jak być powinna to trzeba trochę ruszyć mózgiem, mieć jakieś doświadczenie, szkolenia w nowych technologiach itd.
Nie dziwie Ci się że bierzesz za punkt pięć dych, dla Ciebie jest to wszystko prostrze od budowy cepa. Ciekawy jestem jaki byś był szybki, tanii i elokwentny w bardziej rozbudowanych instalacjach.
Ludzie uczą się długie lata o przeróżnych systemach i nowych możliwościach aby instalacja była wydajna, ekonomiczna i niezawodna, a Ty pewnie odpier...sz maniane w dwa dni i masz w d...ie takiego klienta emeryta który później narzeka na niedoróbki, wady i duże rachunki za media.
Często wykonanie całej hydrauliki w ilości o jakiej mowa powyżej nie jest mozliwa do wykonania w przysłowiowe dwa dni .
Aby wykonać dobrze instalację tak jak być powinna to trzeba trochę ruszyć mózgiem, mieć jakieś doświadczenie, szkolenia w nowych technologiach itd.
Nie dziwie Ci się że bierzesz za punkt pięć dych, dla Ciebie jest to wszystko prostrze od budowy cepa. Ciekawy jestem jaki byś był szybki, tanii i elokwentny w bardziej rozbudowanych instalacjach.
Ludzie uczą się długie lata o przeróżnych systemach i nowych możliwościach aby instalacja była wydajna, ekonomiczna i niezawodna, a Ty pewnie odpier...sz maniane w dwa dni i masz w d...ie takiego klienta emeryta który później narzeka na niedoróbki, wady i duże rachunki za media.
-
samouk
Gdybyś umiał kliknąć w mój nick, to byś się dowiedział, że mam nieco inny zawód i jeśli coś z hydrauliki wykonywałem, to u siebie w domu w ramach hobby. A tacy, co biorą te 50 zł/punkt pracowali właśnie u mnie przy tych bardziej "inteligentnych" pracach hydraulicznych (chciałem, aby było szybciej i bardziej fachowo). Gdyby twoje kwalifikacje odpowiadały doświadczeniu znanego chirurga, to bym się nie dziwił tym stawkom, ale w twoim przypadku - pozostaje wspólczuć tym naiwnym, którzy ci aż tyle dają.Admar pisze: Aby wykonać dobrze instalację tak jak być powinna to trzeba trochę ruszyć mózgiem, mieć jakieś doświadczenie, szkolenia w nowych technologiach itd.
Ty pewnie odpier...sz maniane w dwa dni i masz w d...ie takiego klienta emeryta który później narzeka na niedoróbki, wady i duże rachunki za media.
I to by było na tyle.
-
Przemysław Kalicki
- Zaawansowany

jak ceny sie obecnie przedstawiają ?
ceny to mniejwięcej 100-120 zł to zależy co chce klient i czy w miedzi czy w plastiku są tacy co chą po170 zeta. Najlepie pogadać z konkretnym instalatorem.
maro
-
instalatorsanitarny
- Początkujący

- Kontakt:
Mysle ze cena nie jest wygórowaną ,aczkolwiek zależy jak firma przyklada sie do pracy
Jesteśmy firma zajmująca sie montażem i sprzedażą kolektorów słonecznych
Warto sprawdzić ofertę https://jotka-hydraulik.pl/ mają dobre ceny dla osób szukających okazji idącej równo z jakością usługi
Niedawno też potrzebowałam pomocy jakiegoś dobrego hydraulika. Przeglądałam wiele ofert i wtedy też trafiłam na http://hydraulik-warszawa.pl/uslugi-hydraulic zne/ . Dobrze, ze tacy fachowy jeszcze są. Sama bym sobie nie poradziła z usterką a Pan zajął się tym szybko i sprawnie.
-
grzesiek998
- Aktywny

Czasami, jeśli sprawa jest prosta, to można kupić odpowiednie narzędzia i naprawić samemu. Ja tak robię, a sprzęt kupuję tutaj: http://obywatelska106.pl/profesjonalny- ... rauliczny/ No chyba że nie da rady, to już trzeba wzywać fachowca..