SZPRYC

Szukasz odpowiedniego materiału na ściany swojego domu? Nie wiesz jakie materiały będą odpowiednie do ich wzniesienia i wykończenia? Jakie trzeba ponieść koszty wynajęcia ekipy remontowej? Tutaj znajdziesz odpowiedzi.

Moderator: Redakcja e-izolacje.pl

adamkubiak76
Początkujący
Początkujący

SZPRYC

Post autor: adamkubiak76 »

WITAM WSZYSTKICH MAM PYTANIE CZY SZPRYC ROBI SIE WIEKSZOSCI Z CEMENTU CZY WAPNA ?
BO MAM DWIE SZKOŁY I JEDNA DRÓGIEJ ZAPRZECZA .A SZPRYC TO JAK BY KTOS NIEWIEDZIAŁ TO ZADKA ZAPRAWA PRZED TYNKIEM WAPIENNYM .POZDRAWIAM.POZATYM JAK KTOS MA JAKOMS ROBOTE W LUBUSKIM DLA MALARZA I DO WYKONCZEN TO Z CHECIOM SKORZYSTAM .DZIEKUJE SERDECZNIE :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Awatar użytkownika
gambit65
rekomendowany doradca
Kontakt:

Post autor: gambit65 »

cement i trochę piachu i woda.Piach da fakturę ,cement to sklei.Wapno dodaje się do tynku właściwego
gambt- REMONT Z FACHOWCEM

adamkubiak76
Początkujący
Początkujący

Post autor: adamkubiak76 »

WITAM.Dzieki za potwierdzenie mojej nauki.bo teraz mam takiego majstra ze niech go ....... !!!!!Ja mówie tak a on na odwrót.Starej daty i nieda sie przekonac do niczego .poprostu mam juz nerwa na niego!Pozdro

fruzin
Superużytkownik
Superużytkownik

Post autor: fruzin »

Szpryc ma jak najlepiej trzymać się podłoża więc lepszy cement. Dodatek wapna utrudni rozchlapywanie szprycu, więc jak ktoś lubi się męczyć to...
folia kubełkowa... czemu nie
robota będzie za parę lat...
i nie ma czegoś takiego jak 99% izolacji

ODPOWIEDZ

Wróć do „Ściany”