Szkolenia dla firm
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Szkolenia dla firm
A jakie szkolenia najbardziej Wam się podobają? Wolicie szkolenia indywidualne czy w grupie? Ja najbardziej lubię te, które zamawia nam szef w firmie
Jestem programistą także ważny jest dla mnie rozwój i zdobywanie mojej wiedzy, bo dzięki temu możemy utrzymać się na rynku. Miesiąc temu skończyłem ze współpracownikami szkolenie z React-redux i mega mi się podobało, nareszcie coś ciekawego i interesującego 
Szkolenia się przydają i są też potrzebne w firmach, dzięki nim można się rozwijać.
Jestem zdania, że szkolić trzeba się przez całe życie. W taki sposób możemy dążyć do tego, by naprawdę osiągnąć sukces i być zadowolonym z tego co się robi. Na ten temat można się wiele dowiedzieć z bloga Jacka Wiśniowskiego, który wręcz zaraża swoim optymizmem i wiarą w to, że po sukces wystarczy dosłownie sięgnąć. Poruszane aspekty są niesamowicie przydatne zarówno na co dzień, jak i w życiu zawodowym.
Myślę, że warto inwestować w szkolenia dla pracowników. Moja firma od jakiegoś czasu współpracuje z INNpuls. Organizują bardzo fajne i ciekawe szkolenia z przydatnych zagadnień na obecnym rynku. Jeśli ktoś się interesuje możliwością szkoleń to polecam tą firmę.
Jak mają to byś szkolenia biznesowe to dobrym wyborem jest np. to efektywna komunikacja biznesowa.
Nasza firma zamówiła kiedyś szkolenia uprawnienia zawodowe i uprawnienia do pracy na wysokości. Były to szkolenia grupowe i były bardzo fajne. Wszyscy byli zadowoleni i każdy sporo się dowiedzieć. Szkolenia organizowała firma Alerta na nasze zlecenie i szczerze mogę ich polecić.
Szkolenia to fajna sprawa, co prawda wiele rzeczy można znaleźć samemu i samemu się ich nauczyć, ale jednak to zajmuje czasu, a kiedy się pracuje to nie ma na to czasu. Mi szczególnie przypadają do gustu wszelkie kursy o relacjach interpersonalnych z klientami oraz współpracownikami - nie mam jakichś deficytów społecznych, ale zdaję sobie sprawę, jak wiele można ugrać odpowiednim nastawieniem, postawą i znajomością podstawowych zagadnień psychologicznych, Jedne z bardziej udanych tego typu szkoleń odbyłem z szkolenia-semper.pl a tyczyły się one pracy w zespole, to było szkolenie zamknięte w mojej firmie i naprawdę mnie zainspirowały do zmiany pewnych przyzwyczajeń, część efektów widzi się od razu, ale pewne są widoczne dopiero po pewnym czasie, więc nie można się zniechęcać!
Też dzisiaj znane i popularne są szkolenia BHP. O takim szkoleniu może warto pomyśleć. Jak myślicie? W wielu zawodach warto mieć takie szkolenie i nawet zapewnić takie pracownikom. Podoba się wam szkolenie tego typu?
Szkolenia z BHP są jednymi z podstawowych i uważam, że obowiązkiem pracodawcy jest organizowane ich tak często, jak wymaga tego sytuacja. Jeśli chodzi o konkretną firmę, która takie szkolenia prowadzi w bardzo przystępny i ciekawy sposób, to polecam BHP-Center Warszawa. Mają ogromne doświadczenie i cieszą się dobrą opinią w branży. Słyszeliście o nich ?
-
Albercik23
- Zainteresowany

Widziałem, że akurat ktoś tu o szkoleniach biznesowych wspominał. Muszę przyznać, że sam korzystałem z czegoś podobnego kiedyś (akurat we Wrocku w szkole i bardzo wartościowa całość była. Jestem zadowolony z efektów, dużo się dowiedziałem, sporo wykorzystałem w pracy - ogólnie na plus. 
A może warto skorzystać ze szkolenia zarządzania projektami bądź obsługi pakietu Microsoft? Warto zwrócić uwagę na ofertę takich szkoleń w Firmie Informatyczną Szansa, która moim zdaniem jest jedną z najlepszych opcji. Mają zgraną ekipę, która wie jak przekazać wiedzę i umiejętności każdemu. Zwracają uwagę na bardzo ważne dla nas aspekty firmowe, jak np. szybsza praca w Excelu. Wyszedłem od nich z dużą dawką konkretnych umiejętności i wiedzy a na koniec otrzymałem potwierdzenie w postaci certyfikatów.
Ja niecały rok temu wprowadziłam szkolenia dla pracowników jako forma ich motywacji. To nie był mój pomysł, to był pomysł firmy, której zleciłam HR w swojej firmie. Pomysł okazał się strzałem w 10, pracownicy korzystają ze szkoleń, czują się docenieni, pracują efektywniej niż wcześniej. Polecam poczytać ten artykuł https://grupaprogres.pl/rynek-pracownika-w-ktora-strone-zmierzamy/, który zawiera informacje o rynku pracownika.
Szkolenia dla deweloperów z zakresu marketingu znajdziecie tutaj developro.pl. Są one prowadzone przez specjalistów z branży deweloperskiej. Można poznać profesjonalne i kompleksowe rozwiązania. Taka inwestycja naprawdę szybko się zwraca.
Jeżeli szukasz dobrych szkoleń to może kurs online?
Speakingo - tu masz kurs online języka angielskiego i naprawdę można sporo się nauczyć.
Koniecznie sobie sprawdź bo pierwszych siedem dni kursu jest za darmo więc warto sprawdzić czy taka forma nauki jest odpowiednia.
Speakingo - tu masz kurs online języka angielskiego i naprawdę można sporo się nauczyć.
Koniecznie sobie sprawdź bo pierwszych siedem dni kursu jest za darmo więc warto sprawdzić czy taka forma nauki jest odpowiednia.
i am who i am
Dobrze, że firmy organizują szkolenia bhp małopolska dla pracowników, ale też kierowników. Dzięki temu zwiększa się bezpieczeństwo w pracy i takie odświeżanie pamięci może pomóc zapobiec jakiemuś wypadkowi