Czy zna ktoś Galwasa??
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
Zenon Garstka
- Początkujący

Re: Czy zna ktoś Galwasa??
Pan Galwas budował dla mnie dom i jestem zadowolony z jakości i formy rozliczeń . Zaliczki na materiał i roboty za poszczególne etapy zgodnie z umową.
ALe muszę kilka ciekawostek przekazać
izolacje ścian zamiast dysperbitu hydroizplacka
nowe technologie stawiania ścian zamiast na klej lub zaprawę widziałek 4 ludzi z pianką w pierwszej chwili szok panika kierownik budowy po sprawdzeniu pianki okazało się że to nowy system klejenia pustaków ytong. Szcung dla wykonawcy
Dużo by było pisać o wiedzy i technologi budowy ja dopiero po pierwszych mrozach poznałem zalety domu energooszczędnego dobrze wykonanego przez rzetelną firmę
kiedy w domu jest minus 8 stopni ja mam 27 stopni w domu
ale to dzięki wykonawcy Panu Galwas który dopilnował wszystkich nerwalgicznych punktów . Mój kierownik budowy był pod wrażeniem jakości wykonanych prac o czym wykonawca dowiedział się na koniec budowy
ALe muszę kilka ciekawostek przekazać
izolacje ścian zamiast dysperbitu hydroizplacka
nowe technologie stawiania ścian zamiast na klej lub zaprawę widziałek 4 ludzi z pianką w pierwszej chwili szok panika kierownik budowy po sprawdzeniu pianki okazało się że to nowy system klejenia pustaków ytong. Szcung dla wykonawcy
Dużo by było pisać o wiedzy i technologi budowy ja dopiero po pierwszych mrozach poznałem zalety domu energooszczędnego dobrze wykonanego przez rzetelną firmę
kiedy w domu jest minus 8 stopni ja mam 27 stopni w domu
ale to dzięki wykonawcy Panu Galwas który dopilnował wszystkich nerwalgicznych punktów . Mój kierownik budowy był pod wrażeniem jakości wykonanych prac o czym wykonawca dowiedział się na koniec budowy
-
robertkrajcarz
- Zaawansowany

Od Marka Galwasa ekipa remontowała mi kawalerkę od A do Z ze wsparciem przy doborze materiałów budowlanych. Wszystko zamawiałem na bieżąco. Nie trzeba było pilnować. Po remoncie odbiór od razu wszedł. Szczególnie dobrze zrobili mi kuchnię, z której jestem mega zadowolony. Miałem z panem Markiem do czynienia przy kilku drobniejszych kwestiach budowlanych kiedyś, dlatego wiedziałem, że pójdę do niego też z większymi robotami. Jak szukasz konkretów, a nie opóźniania i dziwnych wyjaśnień to polecam. Rozmowa nic nie kosztuje.
-
Strzelecki
- Początkujący

Firma prowadzona przez Pana Marka Galwas to naprawdę bardzo dobrzy fachowcy Stosują rozwiązania nie spotykane na rynku Polskim ale jest szok kiedy zacznie się budowę z tą firmą ja i moja żona przeżyła w 3 m-c dom w stanie surowym otwartym jakość super Naprawdę polecam Firmę
Panie Marku skoro jest Pan tak "uczciwy" to czemu nie odbiera Pan telefonów ode mnie, ani nie odpisuje na smsy. Od grudnia żadnego kontaktu nie mam z Panem. Nie rozliczył sie Pan ze mną z wypożyczonego sprzętu nie oddał go, zostawił Pan sprzęt na budowie zresztą jak i swoją ekipę budowlaną, która robiła długi czas za darmo bo odebrał Pan zaliczke i uciekł. Więc gdzie jest ta Pańska wielka uczciwość?? Może ktoś zna inny nr. tel. do Pana Marka niż 786926218. Panie Marku jeśli Pan to przeczyta może będzie miał Pan trochę honoru i się odezwie, spłaci zobowiązanie? Pozdrawiam Adam Kotowicz Usługi Dźwigowe, Szalunki.
Skoro zna go Pan prosze podać kontakt do niego bo od paru miesięcy nie mogę się do niego dodzwonić, nie odpisuje na smsy, ani nie odbiera wezwań. A zgłaszajac go do windykacji okazało się, ze jest bardzo znany wśród tych firm jak i komorników itp. Więc proszę o podanie namiarów na pw bo ja niemogęgo namierzyć. Pozdrawiam Adam Kotowicz.Strzelecki pisze:Bzdury Pan pisze Panie Macieju oczerniać bardzo łatwo ale czy Pan wie że za to można beknąć Proszę się zastanowić co Pan wypisuje.
Znam tego człowieka i nie mogę złego słowa powiedzieć .
Jestem kolejna osoba oszukana przez Marka Galwasa firma Complex. Szukam osób do pozwu zbiorowego ( są już chetne dwie) żeby wystąpić o zakaz wykonywania zawodu jednoznaczne z zamknięcie firmy, a także uregulowanie długów. Proszę o kontakt:
pozewzbiorowy44@gmail.com
W przypadku pozwu zbiorowego, wnoszonego przez kilka podmiotów, możliwe jest - w celu osiągnięcia większej skuteczności w postępowaniu - zawarcie tak zwanej intercreditor agreement definicja której to formy prawnej mówi, że jest to umowa między wierzycielami, zawierana w celu ustalenia pewnych aspektów postępowania.
Witam, kto jeszcze chciałby złożyć zeznania przeciwko Galwasowi proszę o kontakt na maila
-
Marek Galwas
- Początkujący

Pani Aniu Basen trzeba być dobrze napity aby dobrze wykonane ściany wyburzyć bo ktoś Pani powiedział że tak się nie robi ale instrukcja i wytyczne Winebergera mówią że zostało to poprawnie wykonane i przedstawiciel to potwierdził ale Pani ma czas na internet i szuka starych technologii a Pani doradcy wtórują a Pani się z braku pracy podnieca i szuka sensacji . Trzeba być dobrze pier... aby zburzyć dom poprawnie wykonany bo rusek powiedział że tak się nie robi i wykonuje budowę sukces . Ale Można się doczepić do wykonania ale to pozostanie tajemnica moja Pani pozna to za jakoś czas Ale to jest sukces Pani Ani Basenruina pisze:Jestem kolejna osoba oszukana przez Marka Galwasa firma Complex. Szukam osób do pozwu zbiorowego ( są już chetne dwie) żeby wystąpić o zakaz wykonywania zawodu jednoznaczne z zamknięcie firmy, a także uregulowanie długów. Proszę o kontakt:
-
Marek Galwas
- Początkujący

Pani Aniu Basen trzeba być dobrze napity aby dobrze wykonane ściany wyburzyć bo ktoś Pani powiedział że tak się nie robi ale instrukcja i wytyczne Winebergera mówią że zostało to poprawnie wykonane i przedstawiciel to potwierdził ale Pani ma czas na internet i szuka starych technologii a Pani doradcy wtórują a Pani się z braku pracy podnieca i szuka sensacji . Trzeba być dobrze pier... aby zburzyć dom poprawnie wykonany bo rusek powiedział że tak się nie robi i wykonuje budowę sukces . Ale Można się doczepić do wykonania ale to pozostanie tajemnica moja Pani pozna to za jakoś czas Ale to jest sukces Pani Ani Basenruina pisze:Jestem kolejna osoba oszukana przez Marka Galwasa firma Complex. Szukam osób do pozwu zbiorowego ( są już chetne dwie) żeby wystąpić o zakaz wykonywania zawodu jednoznaczne z zamknięcie firmy, a także uregulowanie długów. Proszę o kontakt:
-
Marek Galwas
- Początkujący

Wie ktoś może gdzie lub komu Galwas robi kolejną fuszerkę?? Po czasie jak dałem mu spokój, odezwałem się po kilku miesiącach i bez problemu obiecał, że odda pieniądze które jest mi winien. Od tamtej pory znów nie odbiera. BARDZO CHCĘ się z nim spotkać oko w oko by nie miał szansy odrzucić połączenia. Proszę o kontakt na priv lub kom. 791551234.