Meble na wymiar Wrocław i okolice
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Meble na wymiar Wrocław i okolice
My akurat z mebli na wymiar już zrezygnowaliśmy, a to głównie dlatego, ze na rynku jest cała masa mebli, która spełnia nasze oczekiwania i nie trzeba na nie czekać. Nie wiem czy kojarzycie galerie wnętrz we Wrocławiu jak nie to się warto wybrać, szczególnie warto odwiedzić design expo na 1-ym piętrze.
Pochwalę na pewno firmę Janas, pod każdym względem profesjonalni. Projekt był wielokrotnie ze mną konsultowany, omawiany, wyjaśniany także potem jak już drewno poszło pod nóż czyli na produkcję to nie było żadnych problemów jakiś niedomówień itp. Meble są trwałe solidne na najlepszych podzespołach jakie można w ogóle dostać – albo w każdym razie jednych z lepszych, nie jest to chiński produkt.
Jest dobra firma w Twardogórze która robi ładne meble, mam na myśli http://smolis-meble.pl/ Zamawiałem u nich do kilku pokoi w hostelu meble i nie narzekam. Bardzo ładny standard wykonanie, bez fuszerki nie doróbek. Zrobili też montaż, dowieźli, także mają wszechstronną ofertę, nie ograniczają się do samej produkcji.
-
Meble-Gora
- Początkujący

Polecam także Cieszyn i nasze Meble-gora, gdzie zajmiemy się każdym projektem i wykonaniem mebli kuchennych na wymiar 
Przy projektowaniu mebli do kuchni pod wymiar polecam zastosować blaty od firmy PaulBunyan. Wyglądają na żywo na prawdę bardzo solidnie, miałam okazje pooglądać i z czystym sumieniem polecam https://www.paulbunyan.pl/blaty-drewnia ... anego.html
Na stronie meblejanas.eu masz prezentację firmy u której ja meble zamawiam już od jakiegoś czasu. Robią praktycznie wszystko ale konikiem są na pewno meble kuchenne na wymiar. U mnie rządzi klasyka, nawet mi agd dobrali takie bardziej w stylu retro, idealnie to ze sobą wszystko współgra. Oczywiście akcesoria solidne, markowe, nie jest to chińszczyzna, okucia Blum, dożywotnia gwarancja, cichy domyk itp.
Jak meble z Wrocławia to polecam salon meblowy Italmeble w galeri DOMAR, kiedyś wstąpiłam z ciekawości i skończyło się na wyposażeniu całego mojego nowego mieszkanka 
-
jacekbratyk
- Zainteresowany

Jak na wymiar i we Wrocławiu to sprawdź sklep internetowy Ital Meble, możesz także się przejść do któregoś z salonów we Wrocławiu.
Znacie meble TON? Design i klasa sama w sobie! Ja posiadam kilka mebli z ich produkcji - świetne jakościowo i wyglądają naprawdę zachwycająco, więc może warto sobie sprawdzić.
Jesteśmy bardzo zadowoleni z usług Meblobuk w Szczecinie. Długo się wahaliśmy bo różne opinie są. W każdym razie byli bardzo profesjonalni. Idealnie dla nas stworzyli ergonomię w kuchni. Brali pod uwagę nasze wytyczne. Cenowo też wyszło ok.
Dużo ludzi mi polecało Kuchnie [...] w kwestii szaf do garderoby i faktycznie – szafa wyszła super, bardzo pojemna, solidna, drzwi płynnie chodzą na szynach, całość jest wyprodukowana w standardzie Komandora.
-
Marcepan33
- Aktywny

W szafkach kuchennych producent http://indecokrakow.pl zrobił mi tak, że mam jedną otwieraną dalej od innych i fajnie mi się wszystko wyjmuje, a później wkłada. Mogę mieć pootwierane wszystko w jednym momencie. Duże ułatwienie przy gotowaniu czegoś większego i nie tylko.
-
Masertiger
- Aktywny

Salon meblowy we Wrocławiu, który polecam to MaxFliz, ul. Mińska 60A. Bardzo duży wybór mebli do łazienki, kuchni, pokoju, mają tam naprawdę szeroki asortyment akcesorii domowych.