jakie żarówki led do salonu ?
Moderator: Redakcja e-instalacje.pl
-
elpapiotr2
- Aktywny

Re: jakie żarówki led do salonu ?
Najlepsze to są ... świeczki.
Sam se poczytaj, lebiodo !
Sam se poczytaj, lebiodo !
-
Kamilchypa
- Początkujący

Wybierając oświetlenie LED do domu nie miałem pojęcia na ten temat. Trafiłem na sklep ledextra.pl i tam doradzili mi jakie żarówki będą odpowiednie.
Wszystkie żarówki mam LED active jet, mają ładne światło , sama żarówka też jest ładna. No i mało prądu zużywają.
Bardzo nowoczesnym i energooszczędnym rozwiązaniem wydaje się być żarówka g9. Posiadają niezwykłą żywotność i ciepłą barwę.
Każda żarówka LED Philips jest genialna
https://stip.pl/led-k85
Dużo dobrego słyszałam o żarówkach z firmy Lumenmax dostępnych za bardzo niskie ceny w tym sklepie Ultra-elektro. Nawet bloger Michał Szafrański na swoim blogu o oszczędzaniu bardzo chwalił te żarówki. Głównie właśnie pod kątem tematyki bloga, czyli oszczędzania na prądzie, co jest też bardzo istotne przy wyborze odpowiedni żarówek ledowych
W pełni się z tym zgadzam. Najlepszą żarówkę g9 kupiłam w sklepie zarowkiledowe.com.tomek.qz pisze:Bardzo nowoczesnym i energooszczędnym rozwiązaniem wydaje się być żarówka g9. Posiadają niezwykłą żywotność i ciepłą barwę.
Tutaj jest promocja na żarówki G9.
Zarówno żarówki led, jak i wszelkiego rodzaju świetlówki led zamawiam regularnie w sprawdzonym sklepie Koloreno. Zajmuję się wykończeniówką i często klienci, którzy życzą sobie realizacji pod klucz, powierzają mi sprawy oświetlenia. W tym sklepie zawsze mam pewność wysokiej jakości w przystępnej cenie.
A ja moge polecic ledy od kingledaKrystianM pisze:Zarówno żarówki led, jak i wszelkiego rodzaju świetlówki led zamawiam regularnie w sprawdzonym sklepie Koloreno. Zajmuję się wykończeniówką i często klienci, którzy życzą sobie realizacji pod klucz, powierzają mi sprawy oświetlenia. W tym sklepie zawsze mam pewność wysokiej jakości w przystępnej cenie.