Beton architektoniczny - płyty betonowe - opinie

Projekty wnętrz. Szukasz inspiracji jak zaaranżować mieszkania, domy? Tutaj znajdziesz uzyskasz odpowiedzi na nurtujące Cię pytania, pomysły na wystrój każdego pomieszczenia oraz architektów z całej Polski.
grzegorztyn
Zainteresowany
Zainteresowany

Re: Beton architektoniczny - płyty betonowe - opinie

Post autor: grzegorztyn »

Bardzo duży wybór betonowych elementów posiada w swojej ofercie firma kyubi.pl począwszy od elementów betonowych do instalacji wodnych poprzez dekoracyjne elementy oraz płyty drogowe czy chodnikowe z betonu.

woro2k
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: woro2k »

Ja znalazłam fajny artykuł z linkiem do sklepu i rozważam właśnie nad ogrodzeniem od tej firmy Psmsa.

menuet
Aktywny
Aktywny

Post autor: menuet »

Na wiosnę, czeka nas wykończenie domu i wielu w nim elementów. Zastanawiam się nad zastosowaniem betonu architektonicznego. Udało mi się tutaj http://art-bet-design.pl/galeria/ , znaleźć wiele fajnych zastosowań. Widziałam ich realizacje i nie wiedziałam, że w tak fajny sposób można wykorzystać beton.

Bravis
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: Bravis »

Moim zdaniem beton architektoniczny to naprawdę bardzo fajna propozycja jako aranżacja, wykończenie ścian, w szczególności jeżeli gustujemy w nowoczesnych wnętrzach. Z tego co wiem koszty wykonania też nie są wysokie.

malkom
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: malkom »

Beton grc jest ok. Ogólnie wnętrza w których jest beton architektoniczny są bardzo eleganckie. Jednak kiedy już znudzi się nam ten bardzo ciekawy sposób wykończenia ścian, trzeba będzie się liczyć ze sporymi kosztami. malowanie warszawa

Herdenes
Początkujący
Początkujący

Post autor: Herdenes »

Jeśli szukasz dobrego betonu architektonicznego to sprawdź tutaj: Bidus - Wyroby betonowe. Kupowałem tutaj i byłem zadowolony, także warto.

grzesiek998
Aktywny
Aktywny

Post autor: grzesiek998 »

W swojej firmie mam płyty betonowe tej firmy: http://psmsa.pl/solidne-ploty-betonowe/ Solidna konstrukcja, polecam.

C4Y
Początkujący
Początkujący

Post autor: C4Y »

Beton architektoniczny daje bardzo wiele możliwości. Nasz farma jest producentem betonu architektonicznego GRC. Posiadamy płyty wieloformatowe 250x100 w sprzedazy jako standard. Produkujemy płyty standardowe 120x60 jak i każdy inny wymiar.
W ofercie posiadamy również, donice betonowe, blaty betonowe i elementy małej architektury. W ramach jej poszerzenia realizujemy również indywidualne zamówienia

Route
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: Route »

Generalnie moim zdaniem taki beton architektoniczny to bardzo dobry i fajny pomysł na dekorację ściany,więc czemu nie.Ja sprawdzałem swój beton z Abmbeton.pl pełen profesjonalizm w jakości i obsłudze

Webarchitekci
Aktywny
Aktywny

Post autor: Webarchitekci »

Luxum mimo, że płyty ma jedne z droższych, to jak do tej pory nikt nie potrafi zrobić takich płyt bez sztucznych włókien, tak wytrzymałych, do szybkiego montażu i o wysokiej estetyce. Ładne, równe, bez zacieków i postrzępień .

Radekrak
Aktywny
Aktywny

Post autor: Radekrak »

Nie wiem co Wam się podoba w betonie architektonicznym. Gołe, łyse ściany nie wyglądają fajnie, a i ozdoby są jakieś takie surowe. Ogólnie nie mam nic przeciwko temu kruszcowi, ściany chciałbym postawić z pomocą bloczków betonowych od firmy Betblok, ale w mieszkaniu to bym się zdecydował na inne wykończenia.

ArkadiuszKrol
Superużytkownik
Superużytkownik

Post autor: ArkadiuszKrol »

Moim zdaniem warto zainwestować w beton architektoniczny. Jest nowoczesnym i solidnym rozwiązaniem na długie lata. Ja zamówiłem płyty do wnętrza od firmy beton-architektoniczny.pl i jestem bardzo z nich zadowolony. Wielu znajomych już pytało mnie o możliwość zamówienia podobnych płyt do swoich domów.

lideropinii
Superużytkownik
Superużytkownik

Post autor: lideropinii »

Surowe rozwiązanie i nie do wszystkich stylów pasujące, o tym trzeba pamiętać.

Pozdrawiamy, zespół Decoroom
Pozdrawiamy, zespół Decoroom

Prawdziwe piękno kryje się we wnętrzu ...

e-Rzecznik_Magnat
Superużytkownik
Superużytkownik

Post autor: e-Rzecznik_Magnat »

Szanowni Państwo,
Alternatywą dla płyt betonowych jest tynk mineralny Magnat Beton Style. Jest to rozwiązanie, które może być zastosowane we wszystkich rodzajach pomieszczeń. Tynk nie obciąża ścian, jest łatwy w aplikacji, charakteryzuje się bardzo dobrą przyczepnością oraz wydajnością. Posiada cechy naturalnego betonu: kolorystykę, strukturę, wżery ubytki. Bez trudu na tynku można wykonać efekt deskowania. Nie bez znaczenia jest również oszczędność przestrzeni, co ma duże znaczenie w przypadku mniejszych mieszkań.

Paweł Paciorek
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: Paweł Paciorek »

Właśnie tynk przypominający beton fajnie się prezentuje i plus jest też taki, że właśnie bez problemu można go wykonać samemu obejrzeć film i tyle. Wychodzi taniej, oszczędza się miejsce. Dla mnie praktyczne rozwiązanie zwłaszcza jak ktoś ma mniejsze lokum

ODPOWIEDZ

Wróć do „Aranżacje wnętrz”