Praca jako pomocnik budowlany
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Praca jako pomocnik budowlany
Witam.
Chciałbym dowiedzieć się jak kształtują się zarobki robotników niewykwalifikowanych, pracujących jako pomoc na budowie (docelowo chęć nauki i specjalizacji w danych pracach, w dowolnym charakterze wykonywanych czynności). Jednocześnie chciałem zapytać czy ktoś byłby zainteresowany podjęciem współpracy w takim charakterze. Mój wiek to 20 lat, jestem w pełni sprawny fizycznie, zamieszkuje okolice Katowic (gotowość podjęcia pracy na terenie Gliwic, Zabrza, Chorzowa, Bytomia, Katowic); posiadam dużą motywację do podjęcia pracy i nauki, niestety bez doświadczenia i wykształcenia w żadnym z kierunków budowlanych.
Mam nadzieje, że trafiłem do dobrego działu i nie zaśmiecam zbytnio forum.
Dla kontaktu podaje adres e-mail: xxxxxxx, lub czekam na prywatne wiadomości.
Pozdrawiam.
Chciałbym dowiedzieć się jak kształtują się zarobki robotników niewykwalifikowanych, pracujących jako pomoc na budowie (docelowo chęć nauki i specjalizacji w danych pracach, w dowolnym charakterze wykonywanych czynności). Jednocześnie chciałem zapytać czy ktoś byłby zainteresowany podjęciem współpracy w takim charakterze. Mój wiek to 20 lat, jestem w pełni sprawny fizycznie, zamieszkuje okolice Katowic (gotowość podjęcia pracy na terenie Gliwic, Zabrza, Chorzowa, Bytomia, Katowic); posiadam dużą motywację do podjęcia pracy i nauki, niestety bez doświadczenia i wykształcenia w żadnym z kierunków budowlanych.
Mam nadzieje, że trafiłem do dobrego działu i nie zaśmiecam zbytnio forum.
Dla kontaktu podaje adres e-mail: xxxxxxx, lub czekam na prywatne wiadomości.
Pozdrawiam.
Racja "cennik" tak sie ksztaltuje
I wlasnie tez bym byl zainteresowany jesli ktos chcialby mnie zatrudnic tylko ze w okolicach Warszawy, a poza tym jestem studentem 2 roku budownictwa, pracowalem juz jako pomocnik (murarz, zbrojarz, tynkarz), murarz, kladlem izolacje termiczno-akustyczne, ukladalem kable elektryczne. prawo jazdy B.
Zdolny i chetny do pracy.
I wlasnie tez bym byl zainteresowany jesli ktos chcialby mnie zatrudnic tylko ze w okolicach Warszawy, a poza tym jestem studentem 2 roku budownictwa, pracowalem juz jako pomocnik (murarz, zbrojarz, tynkarz), murarz, kladlem izolacje termiczno-akustyczne, ukladalem kable elektryczne. prawo jazdy B.
Zdolny i chetny do pracy.
Re: Praca jako pomocnik budowlany
Pamiętaj że na budowie trzeba mieć odpowiednie ubranie robocze atestowane.
Jakby ktoś z Was szukał pracy za granicą jako budowlaniec, to ensila group szuka fachowców. Oferują zakwaterowanie, zarobki są dobre, mój brat wyjeżdżał z nimi kilka razy.
Poszukaj lepiej pracy za granicą na budowach. Godne pieniądze i praca w ludzkich warunkach.
Świetne warunki pracy oferuje ta firma w Gdańsku IHS MARKIT To dobra opcja, jeśli chcecie zmienić swoją obecną pracę. W tej firmie można liczyć na duże wynagrodzenie.
-
DamianTomaszewski
- Zainteresowany

W Polsce pracownicy fizyczni też mogą liczyć na wiele ofert pracy.
Szukam jakiejś dobrej pracy za granicą jako pomocnik budowlany albo cokolwiek związanego z budową i remontami. W serwisie Zeitmann widziałem kilka ofert ale wiecie, zawsze lepiej popytać więcej i się orientować w kilku miejscach. Jeżeli macie jakieś dobre namiary to dajcie znać
Robotnik jak to robotnik, wielkich kokosów z tego nie ma
Sam kiedyś pracowałem na budowie, więc wiem co mówię. Chciałem założyć rodzinę i wtedy stwierdziłem, że czas na zmianę pracy. Szukałem czegoś z większymi zarobkami i znalazłem na jobs.pl fajną ofertę pracy jako kierowca
Zatrudniłem się tam i naprawdę polubiłem swoją pracę, nie muszę już nosić ciężkich rzeczy i pracować do ostatniego tchu, a do tego więcej zarabiam
U mnie zmiana pracy była strzałem w dziesiątkę!
Powiem tak - jeżeli chodzi o zarobki początkowe to można faktycznie w ten sposób wiele zarobić. Jednak jeżeli chodzi o możliwości rozwoju, to jest już gorzej. Wszystko zależy czego tak naprawdę oczekujesz, dzisiaj jest naprawdę wiele ciekawej pracy. Warto poszukać różnych możliwości 
witajcie szukam pracy dla mojego faceta na terenie zawiercia. przeglądam dużo ofert pracy. natrafiłam ostatnio na portal Jobuj, czy ktoś to zna? warto tam wysyłać aplikacje?
wk9101
Uważam, że nie ma sensu siedzieć w Polsce. Lepiej można zarobić za granicą. Teraz, http://ensila.pl/ poszukuje pracowników budowlanych do prac w Belgii. Oferuje umowę o pracę i brak przestojów, płaci na czas!