Obrazy na ścianę
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Obrazy na ścianę
Na stronie grafinia.pl znajdziecie zarówno obrazy na płótnie, naklejki oraz fototapety.
Mają bardzo duży wybór zdjęć
Mają bardzo duży wybór zdjęć
A myśleliście kiedyś o wydrukach na piance? Takie obrazy wyglądają świetnie.
-
edek-ledek
- Aktywny

Nawet najlepszy wydruk nie zastąpi ręki artysty. Moim zdaniem warto inwestować w obrazy, bo to dobra dekoracja i inwestycja. Patrząc po ofertach typu gallery store, to widać, że każdy znajdzie obraz w cenie, która nie stanowi problemu.
ja zamawiałam fotoobraz z fotoprint i bardzo ładnie mi go wykonali
-
FotoNaRame
- Zainteresowany

W przy takiej koncepcji ozdobienia ścian, świetnym pomysłem będę fotoobrazy w wysokiej rozdzielczości i z głębokimi kolorami. Akurat tym zajmujemy się na co dzień i chętnie pomożemy, doradzimy podczas wyboru 
Każdy pomysł będzie dobry pod warunkiem, że pasuje do wystroju wnętrza.
Pewnie, ale też nie trzeba słuchać się innych itp. Jak coś Ci się naprawdę spodoba, to po prostu spełnić swoją zachciankę i się ciesz. 
Cudowne wnętrza.Sama ostatnio zastanawiałam się, czy nie powiesić sobie w salonie reprodukcji obrazu Gustawa Klimta,z uwagi na to,ze uwielbiam jego sztukę. Nie zdecydowałam sie jednak bo wolę prostsze wnętrza, tak wiec obrazy na razie zostaną w albumie....
Bardzo podobają mi się wnętrza w stylu boho.
Na luzie
Naturalne
Oraz eleganckie

Bardzo podobają mi się wnętrza w stylu boho.
Na luzie
Naturalne
Oraz eleganckie

http://www.forumbudowlane.pl/
ja na ścianę do mojego świeżo wyremontowanego salonu zamówiłam fotoobraz z foto4u - mam nadzieje, ze bedzie to fajnie wygladalo 
-
Kaśkakaśka
- Początkujący

Ja polecam obrazy olejne, wszystkie obrazy malowane ręcznie przez polskich artystów. Będą ozdobą każdego domu.
polecam swój własny, wymyślony obraz zamówić na stronie Foto4u
- rolfson.flavie
- Początkujący

Jeśli szukacie obrazów to na pewno powinniście wejść na karnix.pl i zobaczyć obrazy na płótnie canvas. Obrazy do salonu, obrazy do kuchni lub do sypialni np: kwiaty, abstrakcje, akty, obrazy retro i vintage, martwa natura lub pejzaże wszystko znajdziecie w tym sklepie.
- reilly.elnora
- Początkujący

Bardzo podobają mi się obrazy leśne.
Ostatnio znalazłem sklep z obrazami Artisart ... zachwyciły mnie przede wszystkim złot obrazy, a konkretnie jeden z motywem roślinnym... nie zastanawiałem się długo i kupiłem go... teraz obraz ankomicie prezentuje się w moim salonie...
-
ArkadiuszKrol
- Superużytkownik

A widziałeś podświetlane fotoobrazy?