Zaproszenie
Re: Zaproszenie
jak budować to tylko wg. projektu indywidualnego
Najlepiej skorzystać z http://www.domo.com.pl/.
Bardzo dobra obsługa- mają stały kontakt z klientem. Kiedy miałam problem z wyborem projektu, fachowo doradzili. Do tego mają dobre ceny na adaptację.
Bardzo dobra obsługa- mają stały kontakt z klientem. Kiedy miałam problem z wyborem projektu, fachowo doradzili. Do tego mają dobre ceny na adaptację.
Ja zapraszam Państwa na www.dompp.pl - każdy projekt z oferty powstał na indywidualne zamówienie Inwestorów, a następnie, w limitowanej ilości, przeznaczony do dalszej sprzedaży, więc kupując projekt gotowy ma się pewność, że jest on w 100% wykonany rzetelnie 
Dodatkowo zapraszam do skorzystania z promocji - 10% zniżki od ceny katalogowej na gotowe projekty domów, tylko do 6 września! 
Ciekawe projekty, ale tylko wizualnie. Brak informacji o zapotrzebowaniu na energię potrzebną do ogrzewania oraz czym te domy mają być ogrzewane.
Jestem tego samego zdania, wizual bardzo ładny ale konkretów brak. Oprócz tego pytanie - czy realizujecie projekty w całej Polsce, czy może też zagranicą?
Dzień dobry,
strona internetowa jest w ciągłym udoskonalaniu, jeżeli brakuje informacji, które Państwa interesują zapraszamy do kontaktu - chętnie odpowiemy na wszystkie pytania.
Projekty budowane są na terenie całej Polski, zarówno dla inwestorów krajowych, jak i zagranicznych, poza granicami kraju dotychczas nie mieliśmy żadnej realizacji.
Domy w zdecydowanej większości założone są jako energooszczędne bądź pasywne, do większości mamy już sporządzone charakterystyki energetyczne z różnymi źródłami ciepła. Oczywiście, na życzenie Inwestora bądź Projektanta Adaptującego wydajemy zgodę na jego zmianę.
strona internetowa jest w ciągłym udoskonalaniu, jeżeli brakuje informacji, które Państwa interesują zapraszamy do kontaktu - chętnie odpowiemy na wszystkie pytania.
Projekty budowane są na terenie całej Polski, zarówno dla inwestorów krajowych, jak i zagranicznych, poza granicami kraju dotychczas nie mieliśmy żadnej realizacji.
Domy w zdecydowanej większości założone są jako energooszczędne bądź pasywne, do większości mamy już sporządzone charakterystyki energetyczne z różnymi źródłami ciepła. Oczywiście, na życzenie Inwestora bądź Projektanta Adaptującego wydajemy zgodę na jego zmianę.
-
panbudowniczy
- Aktywny

- Kontakt:
Witam
Kupić projekt gotowy , czy zlecić opracowanie projektu architektowi taki który ma spełniac nasze wymogi .To dobre pytanie no i właśnie teraz trzeba policzyc finanse którymi dysponujemy.Gotowy projekt będzie tańszy i to napewno, natomiast trzeba wziąć także pod uwagę aspekt że to ma byc nasz wymarzony,jedyny ukochany domek,w którym powinniśmy spędzic całe życie bo budowa drugiego zabierze kolejną porcję zdrowia.Także każdy z nas powinien się najpierw zastanowic czy wydac więcej i miec wszystko dokładnie przemyślane czy kupic gotowca i czasem sie powkurzać .
Kupić projekt gotowy , czy zlecić opracowanie projektu architektowi taki który ma spełniac nasze wymogi .To dobre pytanie no i właśnie teraz trzeba policzyc finanse którymi dysponujemy.Gotowy projekt będzie tańszy i to napewno, natomiast trzeba wziąć także pod uwagę aspekt że to ma byc nasz wymarzony,jedyny ukochany domek,w którym powinniśmy spędzic całe życie bo budowa drugiego zabierze kolejną porcję zdrowia.Także każdy z nas powinien się najpierw zastanowic czy wydac więcej i miec wszystko dokładnie przemyślane czy kupic gotowca i czasem sie powkurzać .
Witam,
W kwestii projektów domów jednorodzinnych polecam firmę dom.pl
Sama zakupiłam tam projekt domu o nazwie KR Bella CE i jestem mega zadowolona.
Wszystko przebiegło bezproblemowo, szybko i bardzo dokładnie.
Pozdrawiam
Agata
Pozdrawiam
Agata
Polecam projekty domów z dom.pl
Super projekty, duży wybór, dobra obsługa i wszystko z klasą.
Ja polecam dom.pl
B.
Super projekty, duży wybór, dobra obsługa i wszystko z klasą.
Ja polecam dom.pl
B.
Zaproszenia zawsze mile widziane.
-
remontujesie
- Aktywny

- Kontakt:
Mają tam trochę projektów, ale większość tradycyjnych i podobnych, ktoś może zna stronę z nowoczesnymi projektami?
Mają w zasadzie wszystkie projekty wszystkich pracowni także nowoczesne tez pewnie mają. Z tego co wiem mają największa ilość projektów w Polsce. Widziałem tez firmę, która z nimi współpracuje i dodatkowo do ich bonusów daje projekt ogrodu gratis. Właśnie się waham czy brać 
Ja również polecam dom.pl! My co prawda dopiero jesteśmy w trakcie zakupu, ale również decydujemy się na zakup tam. Bardzo profesjonalna obsługa i profesjonalni architekci.Agata1986 pisze:Witam,
Pozdrawiam
Agata
-
budowy-adam
- Początkujący

Polecam, gdy zaczynacie swoje budowy od dobrego researchu - można się sparzyć, a po co, skoro opinii w internecie jest mnóstwo.
Jesteśmy świeżo po budowie domu, więc chętnie pomogę, jeśli macie jakieś pytania - od zagospodarowania terenu, po drobne wykończenia domu i aranżację wnętrz.
Oczywiście, najważniejszy jest fundament, więc i tu warto na chwilę się zatrzymać, żeby było to solidnie wykonane.
Pozdrawiam,
Adam
Jesteśmy świeżo po budowie domu, więc chętnie pomogę, jeśli macie jakieś pytania - od zagospodarowania terenu, po drobne wykończenia domu i aranżację wnętrz.
Oczywiście, najważniejszy jest fundament, więc i tu warto na chwilę się zatrzymać, żeby było to solidnie wykonane.
Pozdrawiam,
Adam