Materace nawierzchniowe
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
edyta1jarmuz
- Początkujący

Materace nawierzchniowe
Czy miał ktoś materac nawierzchniowy? Śpimy z mężem na kanapie i codziennie rano boli mnie kręgosłup i głowa. Nie możemy kupić nowego łóżka ponieważ "sypialnie" mamy w salonie dlatego pomyślałam o tym nawierzchniowym.
Re: Materace nawierzchniowe
Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą materacy PlantPur. Materac nawierzchniowy, który posiadamy w ofercie może pełnić funkcję nakładki podnoszącej komfort użytkowania na wysłużone i odkształcone wersalki/kanapy, a także pełnić funkcję zabezpieczającą. Składa się z 3 cm ekologicznej pianki visco oraz 2 cm ekologicznej pianki HR połączonych ze sobą przy użyciu naturalnego kleju żywicowego. Zapraszamy do odwiedzenia naszej strony, gdzie chętnie odpowiemy na wszystkie pytania.
Ja wybieram od dawna materace od http://www.fabrykamateracy.info/ - jeśli szukacie czegoś pod konkretne warunki, to zrobią Wam na zamówienie, i fajnie doradzą materiały itd 
-
IdealnyMaterac
- Początkujący

Rzeczywiście materac nawierzchniowy może poprawić jakość i komfort snu oraz stanowić dodatkową ochronę dla podłoża, na którym aktualnie Państwo śpią. Zapraszamy na naszą stronę internetową www.idealnymaterac.pl, na której znajdzie Pani materace nawierzchniowe.
-
Sklep Makrodom
- Początkujący

Sugerujemy porównać materace z różnych sklepów pod względem cenowym i jakościowym. W Makrodom.pl również posiadamy materace różnego rodzaju, na pewno któryś z nich powinien przypaść do gustu, nawet tego wyrafinowanego. Nasze materace posiadają warstwę bawełny oraz wełny owczej, co sprawia, że są bardzo wygodne.
Musze pomyslec o taki, bo mąż często usypia na kanapie, moze to jest rozwiązanie na jego bole kręgosłupa.
Zdecydowanie dobry materaclub chociaż materac nawierzchniowy pomoże w zlikwidowaniu bólów kręgosłupa i pleców, których bardzo łatwo jest się nabawić śpiąc na niewygodnej kanapie.LiliannaW pisze:Musze pomyslec o taki, bo mąż często usypia na kanapie, moze to jest rozwiązanie na jego bole kręgosłupa.