Przyjmę zlecenia
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
Sebabuilders
- Początkujący

Przyjmę zlecenia
Witam wszystkich.
Zajmuję się remontami i pracami wykończeniowymi. W chwili obecnej mam trochę czasu żeby przyjąć dodatkowe zlecenie. W przypadku wyrażenia zainteresowania proszę o kontakt
Pozdrawiam
Zajmuję się remontami i pracami wykończeniowymi. W chwili obecnej mam trochę czasu żeby przyjąć dodatkowe zlecenie. W przypadku wyrażenia zainteresowania proszę o kontakt
Pozdrawiam
Jesteśmy małą, koleżeńską firmą z Jaworzna, wykonującą wszelkie remonty, adaptacje i wykończenia. Oferujemy również usługi ślusarskie.
Wykonujemy;
remonty łazienek, mieszkań, biur, itp.
obudowy kominków
roboty ślusarsko spawalnicze
ogrodzenia
bramy
balustrady
wiaty, zadaszenia, itp.
inne
montaż, wymiana okien i drzwi
Wykonujemy;
remonty łazienek, mieszkań, biur, itp.
obudowy kominków
roboty ślusarsko spawalnicze
ogrodzenia
bramy
balustrady
wiaty, zadaszenia, itp.
inne
montaż, wymiana okien i drzwi
Przyjmę zlecenia
Witam,
Usługi remontowo budowlane. Rzetelnie i na czas. Atrakcyjne warunki finansowe. Zapraszam
Proszę o kontakt osoby zainteresowane
Pozdrawiam.
Usługi remontowo budowlane. Rzetelnie i na czas. Atrakcyjne warunki finansowe. Zapraszam
Proszę o kontakt osoby zainteresowane
Pozdrawiam.
-
puchil2000
- Początkujący

-
Rudolf Bras jr.
- Superużytkownik

-
Rudolf Bras jr.
- Superużytkownik

-
komarr
Ja również nie jestem za ogłaszaniem się za free a admin usuwa zazwyczaj aktywne linki.
Każdy z tych którzy próbują się reklamować może na priv zaatakować, tylko to kosztuje trochę wysiłku.
Forum Budowlane, z tego co pamiętam notuje 400 000 odsłon miesięcznie tworzonych przez 70 000 użytkowników unikalnych. To chyba dobre miejsce na inwestycje.
Każdy z tych którzy próbują się reklamować może na priv zaatakować, tylko to kosztuje trochę wysiłku.
Forum Budowlane, z tego co pamiętam notuje 400 000 odsłon miesięcznie tworzonych przez 70 000 użytkowników unikalnych. To chyba dobre miejsce na inwestycje.