BUDOWLANY SKLEP INTERNETOWY - myślę że genialny pomysł
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: BUDOWLANY SKLEP INTERNETOWY - myślę że genialny pomysł
Podpisuję się dwoma rękami pod powyższym postem. Osobiście polecam www.stukpuk.pl
Koszt dostawy 0, ponad 6000 produktów na stanie.
Pozdrawiam
Koszt dostawy 0, ponad 6000 produktów na stanie.
Pozdrawiam
Niestety nie miałem ale poszukaj info o tej firmie w googlachboskaasia69 pisze:A mieliscie doswiadczenie z Eko plastem?
Jeszcze od siebie dołożę: http://www.e-nierdzewne.pl
Tak jak ktoś wcześniej napisał, zawsze do takiego sklepu można podjechać by odebrać towar by uniknąć większych kosztów dostawy - nawet do takich internetowych, w końcu podają przecież adres czy sklepu czy miejsca z którego można odebrać towar
W zupełności się zgadzam zakupy przez internet to duża wygoda.
Polecam zajrzeć do sklepu http://www.panbogdan.pl/, podwożą zamówiony towar do domu w wybranym obrębie. Warto wybrać sklep internetowy, który znajduje się w pobliżu, wtedy nie ma problemu z dostawą czy oddaniem większych materiałów.
Polecam zajrzeć do sklepu http://www.panbogdan.pl/, podwożą zamówiony towar do domu w wybranym obrębie. Warto wybrać sklep internetowy, który znajduje się w pobliżu, wtedy nie ma problemu z dostawą czy oddaniem większych materiałów.
-
Tomasz_Brzeczkowski
- Superużytkownik

"Dobrze tanio i szybko" - to chyba nie będzie ulubiona placówka Pana Krystiana.maxxy pisze:W zupełności się zgadzam zakupy przez internet to duża wygoda.
Moim daniem pomysł jest dobry o ile zadbasz o odpowiednią promocję takiego sklepu,na tym proponuję się skupić. Wiele osób zamawia materiały budowlane w sklepach internetowych i opinie są bardzo pozytywne.
Potęgę sklepów internetowych odkryłem już dawno, równie dobrze doradzą i dobiorą (pewnie nie wszędzie, ale mam swój sprawdzony). Większe zamówienia to zawsze jakiś upust czy darmowa przesyłka a nawet jakby była płatna to porównując z cenami stacjonarnymi i tak jest taniej. Jeśli chodzi o budowlanke polecam http://www.piankisklep.pl/ - ceny przystepne i fachowe rady - jak nie wiem, który produkt wybrać zawsze podpowiedzą.
-
Gość10463
KUPIĘ ZESTAW KLUCZY WIOLINOWYCH
Jeżeli mowa o dobrych i godnych zaufania sklepach internetowych z artykułami budowlanymi,to warto zerknąć także do nas na Ebardo.pl w razie pytań doradzimy,pomożemy na forum.
-
Natalka_77
- Zainteresowany

Ja kupowałam wszystkie farby online, bo wychodzi dużo taniej. Na przykład w ezelazny.pl przy zakupie kilku wiaderek farb i narzędzi zaoszczędziłam sporo - a to jak dla mnie jeszcze wygodne jest, bo nie trzeba targać z samochodu tych ciężkich wiader. A farby zamawiałam tu www.sklep.magnatfarby.pl
tak więc w zupełności się zgadzam - oszczędność czasu i pieniędzy. Wygodniej jest w wolnej chwili poszukać koloru farby na kompie niż łazić po markecie, szukać, oglądać... a wiadomo, że z marketu budowlanego wychodzi się z tym, po co się przyszło i 50 innymi rzeczami, co wpadły w oko

tak więc w zupełności się zgadzam - oszczędność czasu i pieniędzy. Wygodniej jest w wolnej chwili poszukać koloru farby na kompie niż łazić po markecie, szukać, oglądać... a wiadomo, że z marketu budowlanego wychodzi się z tym, po co się przyszło i 50 innymi rzeczami, co wpadły w oko
-
Tomasz_Brzeczkowski
- Superużytkownik

To jakim cudem prosperują sklepy z farbami, które nie są internetowe i nie są marketami?oszczędność czasu i pieniędzy.
rekuperacja od 1989r
O tym przekonałem się już dawno - oczywiscie są rzeczy które warto samemu zobaczyć: jakieś płytki, armatura, sprzęt, ale większość można śmiało zamówić przez internet (porównując sklepy stacjonarne w większości internetowych jest taniej, a najczęściej wybieram http://www.piankisklep.pl/ - dostawa jak zamówię wcześnie jest tego samego dnia i darmowa wysylka dla stałych klientów). A kwestia czekania na kureira - zawsze dzwoni i można się dogadać, a przy oszczędności kilkudzisięciu czy kilkuset złotych - zalezy co bierzemy myślę, ze warto.
Jeżeli szukacie dobrego i godnego zaufania sklepu internetowego gdzie kupicie okna,drzwi oraz pozostałe artykuły do wyposażenia swojego domu,to zapraszamy do nas,w razie pytań służymy pomocą na forum:)
Fajny jest sklep Karolewscy. Fajny wybór materiałów i akcesoriów. Np. farby, narzędzia, elektronarzędzia, akcesoria łazienkowe, artykuły metalowe. Mając taki namiar praktycznie można oszczędzać i budować/wykańczać bez problemu.
urodzony optymista
Co do takich materiałów budowlanych jak nadproża chociażby to mam sprawdzoną firmę Prekabet (pekabet.pl). Zawsze szybka dostawa, elementy docierają niezniszczone, zabezpieczone, wybór jest urozmaicony można sobie znaleźć takie przykładowe nadproże w dowolnym formacie.
-
1001narzedzi
- Zaawansowany

Moim zdaniem generalnie warto szukać promocji, rabatów jak i zamawiać materiały budowlane w sklepach internetowych gdzie wybór jest bardzo szeroki,a do tego dochodzi także zdecydowanie niższa cena.