Trendy w łazience
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Trendy w łazience
A według mnie biel w łazience jest nudna. Do niedawna miałam łazienkę trawiasto - zieloną, teraz mam do połowy czarną, a wyżej białą. Nie lubię płytek, więc w moim przypadku malowanie to łatwa i szybka zmiana.
Ostatnim trendem jaki widze u znajomych w łazience jest kamień naturalny. Sam mocno zainspirowany tym myślę o montażu takiego rozwiązania u siebie. Niezwykle ładnie i klimatycznie wygląda.
-
lideropinii
- Superużytkownik

Trendy trendami, ale finalnie najważniejsze jest to co nam się podoba i z czymś się dobrze czujemy, bo co z tego, że wybierzemy coś modnego i na czasie, jak będzie to totalnie poza naszym gustem.
Pozdrawiamy, zespół Decoroom
Prawdziwe piękno kryje się we wnętrzu ...
Prawdziwe piękno kryje się we wnętrzu ...
Bardzo mi się podobają nowoczesne projekty łazienek 
Dokładnie , dużo też zależy od tego jak , ile mamy metrów kwadratowych w łazience . Mam znajomą , co może tylko wejść do łazienki i z niej wyjść , powierzchnia takiej łazienki to zaledwie kilka metrów kwadratowych... Trudno w takiej sytuacji myśleć o jakichś ozdobach czy efektownych dodatkach , ponieważ w takiej łazience mieszczą się wyłącznie najbardziej potrzebne elementy. Eksperymentować tak naprawdę mogą tylko te osoby , które mają większe metraże
My mieliśmy bardzo małą łazienkę i nawet nie wiadomo było co i jak zrobić. Mój znajomy polecił nam ten sklep http://pieknolazienek.pl/ i powiedział, ze tau na pewno coś znajdziemy do naszej łazienki. Faktycznie miał rację, znaleźliśmy bardzo ładną glazurę, która optycznie powiększyła nam łaźienkę.
-
Nephalim123
- Aktywny

Jeśli chodzi o pomysły na małe łazienki polecam sobie zajrzeć do galerii http://www.rkglass.pl/kabiny-prysznicowe bardzo dużo ciekawych pomysłów mają.
-
e-Rzecznik Śnieżka
- Superużytkownik

- Kontakt:
Wbrew opiniom mała łazienka, jeśli jest dobrze zaprojektowana, może być bardzo przyjemna i wygodna. Polecam artykuł:
https://www.sniezka.pl/jak-wybrac-kolor ... j-lazience
Pozdrawiam serdecznie,
E-rzecznik FFiL Śnieżka
https://www.sniezka.pl/jak-wybrac-kolor ... j-lazience
Pozdrawiam serdecznie,
E-rzecznik FFiL Śnieżka
Muszę przyznać, że wyżej zamieszczone zdjęcia są po prostu super. Bardzo ładnie zaaranżowane łazienki.
-
Kasperek90
- Początkujący

Ta niebieska dla mnie troszkę zbyt niebieska
Ale to może moja osobista niechęć do tego koloru. Natomiast ta z neonowym akcentem świetna 
hej, ja teraz chcę kupić akcesoria do łazienki retro... trafiłam na ofertę www.armaret.pl, zna ktoś? polecacie?
wk9101
Chłodne, surowe wnętrza odchodzą do lamusa, ustępując miejsca bardziej przytulnym aranżacjom. Tej wiosny wiodą prym przede wszystkim ciepłe i naturalnie urządzone wnętrza. Ma być ciepło, przytulnie i funkcjonalnie.
-
Ewelinkamalinka
- Początkujący

W łazience ciężko jest zaaranżować przytulne wnętrze, zwłaszcza że królują teraz szare i białe kolory, ale np. fajne są takie szarawe wnętrza z dodatkami w żywym czerwonym kolorze.
-
e-Rzecznik Śnieżka
- Superużytkownik

- Kontakt:
„Przytulna” łazienka dla każdego może znaczyć coś innego. Dla jednych jest to ciepła kolorystyka wnętrza, dla kogoś innego naturalne materiały, a jeszcze ktoś inny określi tak wnętrze w stylu glamour lub vintage. Kilka inspiracji obrazujących zagadnienie 
Pozdrawiam serdecznie,
E-rzecznik FFiL Śnieżka
Pozdrawiam serdecznie,
E-rzecznik FFiL Śnieżka
-
MichalBudowniczy
- Superużytkownik

Te pomieszczenia mało przypominają łazienkę. Pierwsze wygląda jak salon z wc