Grill elektryczny
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: grill elektryczny
a ja zamierzam kupić mini piekarnik do grillowania, zobaczymy czy się sprawdzi
-
Przemysław Kalicki
- Zaawansowany

ja równiez twierdze że griil standardowy jest ponad wszystko
nie akceptuje rozwiązań elektrycznych
Oczywiście, no ale jak się nie ma warunków na postawienie takiego grilla, to i elektryczny nie jest zły:)Przemysław Kalicki pisze:ja równiez twierdze że griil standardowy jest ponad wszystko
Pląsająca po trawie.
-
polakpotrafi
- 1 - ostrzeżenie!
w zimie tradycyjnego grilla jest trudno zrobić. Dlatego ja jestem zwolennikiem obu. Elektryczny gril l kupiłem taki aby przygotowywane potrawy przypominały te z tradycyjnego
-
misztalsky
- Początkujący

Ja też wolę tradycyjnego grilla. Więcej uciechy jak go rozpala i przede wszystkim lepiej jedzenie smakuje. No ale tak jak już ktoś powiedział, że zaletą grilla elektryczne jest to, że można jeść potrawy z grilla w każdą porę roku.
Ja właśnie wczoraj zamówiłem grill elektryczny gastronomiczny z firmy Multigastro. Mają bardzo fajne ceny i w sumie nie mogę się doczekać aż przyjdzie 
Serio ? a nie lepiej gazowe? Powiem Ci naczytałem się trochę o grillach i te gazowe wychodzą najlepiej w rankingach. https://grillegazowe.com.pl/zalety-grilli-gazowych/ tutaj można o zaletach poczytać, do mnie przemawiają i to zdecydowanie.Porównując również smak potraw jestem za grillem gazowym.
-
MojaGazetka
- Początkujący

Mam grilla z Tefala i nic nie pryska, bo ma też górną klapę, którą zawsze można przymnkąć
Płyta jest wyjmowana, można ją myć w zmywarce. Nie wiem jaki to model, bo już się starł napis, ale bardzo podobny mają teraz w Media Expert za niecałe 4 stówy. Dla mnie to był zakup w pełni wart swojej ceny
Zobacz sobie aktualne promocje sklepów rtv/agd w naszej apce - mamy ich najwięcej ❤
Grill to świetna sprawa, potrawy są dużo zdrowsze bo nie korzystasz z dodatkowych tłuszczy przy przygotowywaniu dania. Kupują grill też warto jest szukać już tych z lepszej półki, bo różnica w tworzywie wykonania powierzchni grzewczej jest różna.
-
Daniel4321
- Aktywny

Jeśli faktycznie zależy Wam na grillu jak najwyższej jakości, to nieco większa inwestycja może okazać się niezbędna. Od dawna zależało mi na grillu, który byłbym w stanie użytkować przez najbliższe kilka lat. Weber Q 2400 Stand z oficjalnego sklepu Weber Grille w zupełności spełnił te warunki, oferując wysoką jakość a co najważniejsze bardzo pyszne i udane potrawy.
Do wiosny jeszcze trochę czasu, jednak tego typu zakupy warto planować z wyprzedzeniem!
Ja wolę zdecydowanie bardziej klasyczne grille, na pewno jedzenie grillowane na zwykłym grillu jest znacznie zdrowsze
Posiadam coś takiego od paru miesięcy. Rozwiązanie moim zdaniem dobre i praktyczne, mogę śmiało polecić dalej.
-
kamilanw684
- Zainteresowany

Dla mnie nie ma kuchni bez grilla elektrycznego
Zimą to świetne rozwiązanie, jak ma się ochotę na kiełbaski albo sałatkę grecką. U nas króluje grill firmy Weber, nie wiem jak inne się sprawdzają, bo ten, który mam jest świetny.
Co racja to racja, ja też w Rolmarket widziałam grille elektryczne, albo gazowe. Ale jednak obkopcona kiełbaska smakuje najlepiej, choć nie do końca pewnie jest zdrowa, choć opinie sa różne.
Re: Grill elektryczny
Dla mnie takie grille to jakieś nieporozumienie