Jako ciekawostkę wspomnę, że teraz miałem jednego klienta, który cwanie sobie wymyślił, że wstrzyma się z zamówieniem do niedawnego "czarnego piątku", bo np. w Danii w ten dzień mają rabaty nawet 50%. Oczywiście był wielce niezadowolony, że my nie bardzo bierzemy w tym udział i rabatu nie dostanie
Zimowe promocje na okna u producentów
Moderator: Redakcja e-izolacje.pl
-
Jan_Kalita
- Superużytkownik

Re: Zimowe promocje na okna u producentów
Tak jak wspomniałem wcześniej - kończy się sezon budowlany i producenci obniżają ceny, żeby ostatnich klientów złapać przed końcem roku.
Jako ciekawostkę wspomnę, że teraz miałem jednego klienta, który cwanie sobie wymyślił, że wstrzyma się z zamówieniem do niedawnego "czarnego piątku", bo np. w Danii w ten dzień mają rabaty nawet 50%. Oczywiście był wielce niezadowolony, że my nie bardzo bierzemy w tym udział i rabatu nie dostanie
W Polsce jakiś magazyn zrobił testy. Spakowali kilka koszyków produktów przed czarnym piątkiem. To samo zrobili w czarny piątek. Różnica w cenie średnio ok 1%. U nas jak trafi się jakaś promocja, to sklep wystawi parę produktów. Te znikną w mgnieniu oka. Głównie elektronika. Czarny piątek w stolarce? Nie za bardzo.
Zanim podpiszesz sprawdz ceny u innych sprzedawców np. http://www.oknasolo.pl lub http://www.amokna.pl
-
martinrekk
- Zaawansowany

Producentów jest jak mrówek, ja bym podpowiadał polski OknoPlus z Krakowa. U nas w Sanoku te okna mają na Piastowskiej w Sigmie. Dobra obsługa na miejscu wszystko mi pan Tomasz przed zakupem wytłumaczył żebym dokładnie wiedział jaki standard okna wybieram jak wygląda izolacja i tak dalej.