Jakie regały do pom. gospodarczego?
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
chłopczyca
- Początkujący

Re: Jakie regały do pom. gospodarczego?
Polecam regały firmy MET-BAJ. Solidne wykonanie i ciekawy wygląd. Trzymam na nich ciężkie pudełka i przeróżne narzędzia typu myjki ciśnieniowe, oleje, farby. Tu masz link do ich strony: met-baj.com.pl. Pozdrawiam 
Wybór regałów to jedno, montaż i serwis to druga strona medalu. Dla tych, którzy szukają sprawdzonej ekipy instalatorów, warto zwrócić się do tej firmy http://regalsystem.com.pl/
Będę chciał kupić szafkę do warsztatu za jakiś czas i mam na oku kilka modeli ze strony http://limesto.pl. Już tam kiedyś zamawiałem stół warsztatowy i do dzisiaj mi służy bezawaryjnie, także co do jakości to mam do nich zaufanie. Kompetentna obsługa można się skonsultować, porozmawiać na temat mebli, ich wymiarów, montażu i tak dalej.
Witam!
Jestem w trakcie wyposażania magazynu. Dostałam ciekawą, bo tanią ofertę od firmy metalsistem-cbtc.pl Jestem ciekawa czy ktoś już korzystał z ich usług i co o tej firmie myślicie.
Jestem w trakcie wyposażania magazynu. Dostałam ciekawą, bo tanią ofertę od firmy metalsistem-cbtc.pl Jestem ciekawa czy ktoś już korzystał z ich usług i co o tej firmie myślicie.
A moze zamiast regałów zamontujesz szafy metalowe, myśle ze do pomiszczenia gospodarczego są lepsze od regałów bo chociazby mozna je zamknąć i zakluczyć.
Ja polecam regały metalowe od firmy Metalsistem-cbtc.
Mają stabilne produkty, a do tego profesjonalną i kompetentną obsługę. Na pewno pomogą wybrać Ci najlepsze regały do Twojego pomieszczenia
Mają stabilne produkty, a do tego profesjonalną i kompetentną obsługę. Na pewno pomogą wybrać Ci najlepsze regały do Twojego pomieszczenia
-
Kasia Koral
- Początkujący

a regały przesuwne? lub coś takiego jak regały jezdne do archiwum? Polecam skontaktować się z firmą oferującą różnego rodzaju regały i zapytać o najlepszą opcjęangela111 pisze:Witam:) Koło domu razem z mężem chcemy zbudować niewielki magazyn. Czy ktoś może polecić regały dobrej jakości? Podkreślam, że będziemy na nich trzymać dość ciężkie produkty, więc muszą być wytrzymałe...
Również ich polecam, widziałam w akcji ich regały archiwalne. robią wrażenie!Aneta R pisze:Ja polecam regały metalowe od firmy metalsistem-cbtc.pl
Świetną ofertę regału magazynowego znalazłam tutaj > http://www.e-regaly.pl/product-pol-25474-Regal-magazynowy-Standard-II-200x110x50-5P-1000-kg.html#opinions-header
Można dostosować wymiary i liczbę półek. Solidny polski produkt, który posiada w sobie poprzeczkę wzmacniającą każdą z półek, a te z kolei mocowane są do nóg w wariancie bez śrubowym. Cena warta uwagi, poza tym regał posiada certyfikat bezpieczeństwa i otrzymuje się gwarancje na 2 lata. Warto też zwrócić uwagę na opinie, bo są bardzo pozytywne.
Można dostosować wymiary i liczbę półek. Solidny polski produkt, który posiada w sobie poprzeczkę wzmacniającą każdą z półek, a te z kolei mocowane są do nóg w wariancie bez śrubowym. Cena warta uwagi, poza tym regał posiada certyfikat bezpieczeństwa i otrzymuje się gwarancje na 2 lata. Warto też zwrócić uwagę na opinie, bo są bardzo pozytywne.
Polecam regały https://metalsistem-cbtc.pl/regaly-polkowe-super-1-2-3/
łatwy i szybki montaż pewna i stabilna konstrukcja wielofunkcyjne zastosowanie.
łatwy i szybki montaż pewna i stabilna konstrukcja wielofunkcyjne zastosowanie.
-
Nephalim123
- Aktywny

Ja kupowałem na zamówienie. Znajomy mi zrobił za rozsądną cenę. Głównie dlatego takie musiałem bo mam kilka wnęk, które chciałem zabudować właśnie regałami.
-
Bartosz_DL
- Początkujący

Regały przemysłowe na zamówienie to także dobra opcja, podejrzewam że są dość solidne, tylko musi je robić wykwalifikowana osoba która określi dość precyzyjnie nośnośćNephalim123 pisze:Ja kupowałem na zamówienie. Znajomy mi zrobił za rozsądną cenę. Głównie dlatego takie musiałem bo mam kilka wnęk, które chciałem zabudować właśnie regałami.
-
Nephalim123
- Aktywny

Powiem tak, nie narzekam bardzo dobrze mi się je używa. Nie widziałem żeby sie uginały czy krzywiły. Z marketu miałem kiedyś regał. Nie pożył długo. Wiem za ten zapłaciłem 2x tyle co z marketu ale wiem, że jest dobrze zrobiony
Ja wyposażałam jakiś czas temu magazyn i potrzebowałam metalowych regałów. Na podstawie wywiadu w internecie zdecydowałam się na firmę Metalsistem-cbtc.pl.
Chciałbym się zorientować w cenach regałów przesuwanych bo taki rodzaj regałów interesuje mnie najbardziej. Potrzebuje takie regały które z powodzeniem będzie przesuwała jedna osoba.