Koparka
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
KTH
Re: Koparka
super wg Ciebie znaczy co? co masz na myśli reklamując swoje usługi ?
robisz tanio, dobrze czy szybko
robisz tanio, dobrze czy szybko
Na terenie południowej Wielkopolski usługi koparkowe oferuje firma Bogdan Piach. Zajmują się wszystkim, od przygotowania terenów pod budowę, czy niwelowanie nierówności, aż po wykopy ziemne i wywóz ziemi z terenu wykonywanych prac. Uważam, że firma solidna i wykonująca usługi w dobrej cenie, więc warto sprawdzić sobie szczegóły oferty.
Dość skromny wybór w porównaniu z chociażby Boels jest to międzynarodowa firma zajmująca się wynajmem maszyn budowlanych od bardzo zaawansowanych jak koparki po proste agregaty z oświetleniem, w zasadzie każdy powinien znaleźć to czego potrzebuje.
Dużo maszyn budowlanych można wynająć w firmie Sk-rent na terenie Łodzi. Przy budowie mój brat niedawno wynajmował koparko-ładowarkę stamtąd i był bardzo zadowolony z ich usług.
Ja wynajmowałem minikoparkę od firmy Expert z Koszalina, sprawdziła się bardzo dobrze, udało mi się nią wykonać przyłącza do budynku.
Do małych prac chyba rzeczywiście lepsza będzie minikoparka. Jest tańsza i bardziej mobilna.
Zobacz sobie ofertę na stronie inter-import-export.pl. Można u nich kupić sprzęt Knikmops I Rollmpos oraz różne akcesoria do nich. M.in.: koparkę szszczękową, różnego rodzaju łyżki, koparkę łańcuchową i wiele innych.
Wiadomo, że do niektórych prac bardziej przydatna jest koparka do innych minikoparka. Jeżeli poszukujecie porządnych koparek to polecam wam się zgłosić do firmy ZAMA z Poznania. Sam zakupiłem sprzęt od nich i nie zamieniłbym go na żaden inny.
W przypadku takich urządzeń warto jest kupić coś naprawdę całkiem solidnego, co byłoby w stanie służyć dobrze przez wiele lat. 
Silver Service - usługi sprzątające
Do koparek mogą się też przydać części zamienne. W mojej firmie mamy 3 koparki Volvo, części do nich kupuję tutaj serwis-kop.pl bo przychodzą naprawdę szybko i nie robimy dużych przestojów w razie czego.
-
grzesiek998
- Aktywny

Jest też opcja wynajmu takiej koparki, osobom z Bydgoszczy i okolic mogę polecić tę firmę: Monsan.
Również polecam osobom z kujawsko-pomorskiego skorzystać z usług tej firmy Mildi
N I E Z A W O D N A
N I E Z A W O D N A
-
pabloFablo
- Początkujący

Dobrze jest mieć namiar do takich firm, bo przecież wykonanie jakiegokolwiek wykopu pod dom nie jest możliwe bez koparki
Na terenie województwa łódzkiego polecam firmę Roboty Ziemne Urbanek, solidna i przystępna cenowo firma. Jeszcze nigdy nie było z nimi problemu. Posiadają wywrotki, wozidła, oferują roboty ziemne i rozbiórki wyburzenia oraz usługi koparką.