doniczki na kwiaty

Jeżeli marzy ci się sypialnia, a nie wiesz jak ją urządzić, w tym dziale możesz podyskutować na temat aranżacji tego miejsca. Zapytaj innych, co sądzą o lustrze czy telewizorze w sypialni. Znajdziesz porady dotyczące koloru ścian w sypialni oraz czy ustawienie łóżka w odpowiednim miejscu ma wpływ na sen.

Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl

kordoba
Zaawansowany
Zaawansowany

doniczki na kwiaty

Post autor: kordoba »

Mi to bardzo się podobają donice stylizowane na starsze niż faktycznie są. Wcześniej średnio podchodziłam do takich doniczek. Ale kolezanka mi pokazała na http://desideradesign.pl/kategoria/balkon-i-ogrod że kupiła sobie u nich i takie duże ogrodowe i takie metalowe i wyglądają genialnie. Nadają fajnego charakteru jej ogrodowi. Będę chciała sobie w podobnym klimacie zrobić swój ogród. Tylko ja chyba postawie na jeden rodzaj donic.

Awatar użytkownika
Diana_S
Zainteresowany
Zainteresowany

Re: doniczki na kwiaty

Post autor: Diana_S »

tez lubię takie, wyszukuję na allegro, olx i różnych sklepach, niektóre mam naprawdę stare, 20-30-letnie.

bojanekk
Początkujący
Początkujący

Post autor: bojanekk »

Czasem w zwykłym ''chińczyku'' można znaleźć rózne fajne donice za niewielką kwotę

Moonchild
Aktywny
Aktywny

Post autor: Moonchild »

Jeśli o solidne doniczki chodzi to sprawdzi się internetowy Sklep Kwiecisty. Mają tam masę pięknych doniczek i donic, nawet takie bajery jak doniczki podświetlane, samonawadniające czy antysmogowe. Oprócz donic jest tam tez ziemia czy narzędzia ogrodnicze, są dobrze zaopatrzeni.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Sypialnie”