Jakiej firmy osprzęt.
Moderator: Redakcja e-instalacje.pl
Re: Jakiej firmy osprzęt.
Też kupiliśmy z mężem cały osprzęt marki ospel, wszyscy polecają, chwalą, więc czemu nie? Cenowo spoko, bo nawet trafiliśmy na promocję na black friday, a od jutro montaż!
BOB-BUDOWNICZY
Nie wiem czy wiecie , ale z Ospela wyszła nowa kolekcja w listopadzie , nowa impresja gdzie gniazdka i włączniki wykonane sa ze szkła i metalu
-
Mareczek21
- Aktywny

Ja zdecydowałem się na markę Ospel. Dlaczego? Po 1. dostępność 2. cena 3. jakość . Tymi kryteriami się kierowałem. I z zakupu jestem zadowolony, ospel spelnia wszystkie moje oczekiwania.
Mam u siebie w domu osprzęt firmy "OSPEL" i jestem z niego naprawdę zadowolony. Już na pierwszy rzut oka jest widoczne, że produkuje się go z materiałów najwyższej jakości. Niewątpliwym atutem jest fakt, że zarówno włączniki, jak i gniazdka produkowane są w różnych wzorach i kolorach.
Tak jak wiele osób , również polecam ospela . Ze względu na to ,ze raz : produkt polski -wspieramy nasz rynek a nie zagranice np francuzów czy niemców . A dwa , jest to bardzo dobrej jakosci osprzęt . Poza tym tu nawet nie trzeba jakoś pisać . wystarczy sobie wejść na artykuły czy to takich forów jak te albo na znane polskie portale ,
-
elpapiotr2
- Aktywny

Wystarczy jechać na targi, np. Energetab do BB, a nie pisać o zadowoleniu.
Tych zadowolonych jest na tym "forum" mnóstwo - część trolli, część za drobną opłatą
Tych zadowolonych jest na tym "forum" mnóstwo - część trolli, część za drobną opłatą
Czy Kolega uważa, że aby wymienić w domu gniazda i łączniki, lub aparaty modułowe w rozdzielnicy, trzeba jechać np. ze Szczecina do Bielska-Białej (650km) na targi energetyczne i czekać z tym do września...???elpapiotr2 pisze:Wystarczy jechać na targi, np. Energetab do BB,...
Gdyby to były agregaty prądotwórcze, zasilacze UPS, instalacje elektryczne, to pociła bym firmę Elektro-Instal z Poznania. Jeśli jednak ktoś szuka podobnych rzeczy, to śmiało można u nich kupować. Ja mam od nich świetny agregat, który miałam okazje już kilkukrotnie użyć. 
-
DanielLebioda
- Zainteresowany

Ja tak, jak większość osób polecam osprzęt marki Ospel. Jakość pierwsza klasa, do tego umiarkowane ceny także lepszego nie ma co szukac, bo się po prostu nie znajdzie.
Poszukuję wysokiej jakości gniazda podwójnego wtyczkowego, które będzie bezpieczne i estetyczne. Ważne aby było w przystępnej cenie.
Brawo , Dokładnie750kV pisze:Czy Kolega uważa, że aby wymienić w domu gniazda i łączniki, lub aparaty modułowe w rozdzielnicy, trzeba jechać np. ze Szczecina do Bielska-Białej (650km) na targi energetyczne i czekać z tym do września...???elpapiotr2 pisze:Wystarczy jechać na targi, np. Energetab do BB,...
-
elpapiotr2
- Aktywny

Jasne że brawo itd.
Przecież lepiej walić reklamy osprzętu xx, jakie to one och i ach i cacy.
Ktoś, kto nie ma styczności z firmami, hurtowniami itd. może pisać farmazony, i tyle.
Takie to jest forum budowlane - same reklamy cegieł i tynków

Przecież lepiej walić reklamy osprzętu xx, jakie to one och i ach i cacy.
Ktoś, kto nie ma styczności z firmami, hurtowniami itd. może pisać farmazony, i tyle.
Takie to jest forum budowlane - same reklamy cegieł i tynków
Ja postawiłem na osprzęt instalacyjny z oferty ARTELEKTRO z Bytomia. Charakteryzuje się on niezwykle porządną jakością, a do tego najważniejsza była cena - stosunkowo niska jak na artykuły tego typu. Ofertę polecił mi znajomy za co jestem mu niezmiernie wdzięczny. 
Fajne są ramki simon 54 nature
Sprawdź sobie.
-
Andrzej084
- Początkujący

Livolo ogolnie drogie , ale nadrabia efektem yewnetrznymPawlogen pisze:a może livolo , drogie jak cholera ale ciekawie wygląda
Ogolnie montowalem duzo tego i musialem sie wglebic w ta serie/producenta. po´´Poniewa tak klijent sobie zazyczl , inaczej mowiac przyszedl i powiedzial bym go uszczesliw, poniewaz jego kobieta chce miec LIVOLO; a on chc miec spokojna glowe i wiadomo co dalej
cos na temat livolo to chinski prodcenr , ale wykorzystuja legrand ( juz nie pamietam serie). naglowkolwalem sie by bylo poziomo i pionowo, i musialo to dzialac z systemem KNX. ale efekt koncowy wyszedl super
ramki nie pekaja z szkla. jedynie trzeba uwazac na regulatory temperatury, przy motazu i dopasowaniu do poziomu.
Nawazniejszezee kobieie sie podoba i nie tylko i dziala mi z KNX-em. (wsystkie podukty zamawialem w Niemczech, z powodu iz taniej mnie wyszlo)