Lampy francuskie
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Lampy francuskie
W ostatnim czasie lampy francuskie zrobiły szał na rynku. Każdy zaczął je kupować, ale ja mam pewne wątpliwości. Nie wiem czy opłaca się zakupić takie lampy. Są drogie, co prawda wyglądają fajnie ale czy są jakościowo dobre?
Re: Lampy francuskie
Mi się to nie podoba. No a jakość - zależy od modelu.
Hej . Mnie sie wgl te lampy nie podobają . Takie strasznie surowe są ;/ Ja jednak stawiam na ciepło . Lampa jest bardzo ważny dodatkiem i niewłaściwe dobranie może Ci nawet zeszpecić wnętrze . Jak chcesz kupic lampę i szukasz duzego wyboru to wejdx sobie na lumenpro . Lampy są włoskich producentów też i większość dostęone od ręki . A jak czegoś nie jestes pewna to zawsze mozesz wziać i zadzwonić na infolinie 
Nie moja stylistyka, chociaż wielu osobom mogą się naprawdę podobać.
Ja tam wole normalne lampy, z normalnych sklepów, takie innowacje to tylko kasa w błoto.
Mnie osobiście najbardziej podobają się klasyczne kinkiety, które zastosować można tak naprawdę wszędzie. W niektórych miejscach np. https://planetalamp.com/kinkiety kupić można ciekawe modele, które na tle zwyczajnych lamp prezentują się naprawdę dobrze i do tego nadają wnętrzom charakteru oraz niezłej klasy. 
AniaO - ekspertka jedyna w swoim rodzaju! 
Mi się podobają, wyglądaja oldschoolowo i klasycznie
Lubie takie klimaty.
fajne, ale do sypialni może wybrać jakieś spokojniejsze kinkiety LED na przykład
takie kinkiety dobrze się sprawdzą przy łóżku
ale z tymi lampami to fajny pomysł ogólnie:) postaram się o nich też coś wspomnieć 
-
lideropinii
- Superużytkownik

Jedno co im trzeba oddać, to fakt, że są mocno wyraziste i charakterystyczne, co powoduje, że nie będą pasowało do każdego stylu i na to trzeba zwrócić szczególna uwagę.
Pozdrawiamy, zespół Decoroom
Prawdziwe piękno kryje się we wnętrzu ...
Prawdziwe piękno kryje się we wnętrzu ...