Jak udrożnić rury?
Moderator: Redakcja e-instalacje.pl
Jak udrożnić rury?
Zapchana rura kanalizacyjna - każdy chyba zna ten problem, pojawiający się zazwyczaj w kuchni... Przeczytaj temat >>
Redakcja
Jak udrożnić rury?
w sklepie Aldi bywaja bardzo proste urzadzenia pistolety na sprezone powietrze ktore wytwarzamy w cylindrze wykonujac kilka ruchow tlokiem naciskajac spust uwalniamy sprezone powietrze pod duzym cisnieniem ktore udraznia rurę ...sprawdzone i to dziala..
Re: Jak udrożnić rury?
Nooo tak nie ma to jak problem przepchnąć dalej
) Tak jak jest opisane w artykule wszystko zależy od rodzaju zatoru. Sam kiedyś miałem przypadek że korka automatycznego nie potrafiłem wyjąć z umywalki tak było nawalone włosów w przed syfonem. Jak udało mi się to wyjąć to o mały włos nie puściłem pawia. Razem z włosami wyszła całą reszta a babka z paznokciami dłuższymi od palców mówi mi że ona zawsze jak się poczesze to spłukuje wszystko w umywalce
)))
-
Hydraulik Warszawa
- Początkujący

- Kontakt:
-
Greengaz
- Superużytkownik

- Kontakt:
cyt. Wtedy dopiero tragedia.
Nie pozostaje nic innego jak wezwać pogotowie hydrauliczne 24h.
Nie pozostaje nic innego jak wezwać pogotowie hydrauliczne 24h.
Obalam mity na temat ogrzewania propanem.
Jak udrożnić rury? Praktyczne porady
Przede wszystkim nie należy się z tym bawić na własną rękę, bo można więcej zaszkodzić aniżeli naprawić. Lepiej zdać się na wiedzę fachowców i dać im wolną rękę do działania. Od siebie mogę polecić dobrą firmę Solidne Instalacje warto się zapoznać z ich ofertą.
Wychodzę z założenia, że nie ma sensu próbować udrażniać rur samodzielnie. Lepszym rozwiązaniem jest jednak zlecenie tego zadania profesjonalistom. Jedną z firm specjalizującą się w przywracaniu drożności rur jest Stankan która świadczy swoje usługi na terenie Warszawy i okolic.
Jak udrożnić rury? Praktyczne porady
Ekologiczne preparaty sa bardzo skuteczne. Warto odłozyc chemicznego Kreta na bok. W sytuacji, kiedy odpływ lub rura zatka się od tłuszczu lub resztek jedzenia, idealnym rozwiazaniem jest uzycie preparatów na bazie bakterii i enzymów, które rozpuszcza tłuszcz. Ze swojej strony polecam Likvid, a także Fat Cracker, oba firmy Subio. Polecam te produkty!