Chciałem się Was zapytać jakich wycieraczek używacie w busach? W moim przypadku jest to Opel Vivaro i naprawdę szukam rozwiązania które posłuży mi przynajmniej rok. Co polecacie bądź odradzacie?
Jakie wycieraczki do busa?
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Jakie wycieraczki do busa?
Witam 
Chciałem się Was zapytać jakich wycieraczek używacie w busach? W moim przypadku jest to Opel Vivaro i naprawdę szukam rozwiązania które posłuży mi przynajmniej rok. Co polecacie bądź odradzacie?
-
JoachimKon
- Aktywny

Re: Jakie wycieraczki do busa?
Na ten moment mogę polecić Ci Visee VarioClip wycieraczki na pewno wyrózniają sie jakościa pracy i świetnym usuwaniu wody z całej powierzchni szyby. Na stronie producenta możesz przez konfigurator sobie je dobrać do modelu busa i od razu wyskoczą Ci najbliższe punkty, gdzie możesz je kupić. Używam tego modelu od ponad roku i nie zauważyłem znaczacego spadku jakości. Jeżeli przyjdzie czas na wymianę to znowu postawie na tego producenta 
a wiecie może gdzie kupić pióra do wycieraczek do Citroena Saxo?
-
KolosRes22
- Aktywny

- Kontakt:
A czy korzystałeś zz konfiguratora na stronie producenta Visee? Tam wpisując model samochodu automatycznie dobiera Ci ich odpowiednie wycieraczki do tego modelu oraz pokazuje gdzie w najbliższej lokalizacji masz miejsce do ich zakupu. Możesz pobrac rabat ze strony oraz co ważne są tam dokładne instrukcje montazu
Ostatnio zmieniony 28 lis 2017, 11:48 przez KolosRes22, łącznie zmieniany 1 raz.
-
KolosRes22
- Aktywny

- Kontakt:
Ostatnio zmieniony 28 lis 2017, 11:48 przez KolosRes22, łącznie zmieniany 1 raz.
Co do pytania o wycieraczki do modelu samochodu - Saxo to jak najbardziej znajdziesz je w ofercie producenta Visee tylko tak jak wspominają poprzednicy musisz je wybrać przez konfigurator na ich stronie www. Ja specjalnie sprawdziłem teraz czy są i rzeczywiście bez problemu możesz je dobrać. Pozdrawiam 
Kupowaliście wycieraczki na allegro czy wolicie nie ryzykować?
-
crazypapa5
- Początkujący

najlepiej to jakieś porządne, firmowe.
Jak kupowałem wycieraczki Visee to już w sklepie stacjonarnym. Konfigurator wskazał mi miejsce w mojej lokalizacji, wiec nie trzeba było szukać w internecie. Poza tym tak jak mówicie, nigdy nie wiadomo w jakim stanie przyjdą te z aukcji 
Ja teraz testuję wycieraczki Standard i muszę przyznać, że mają się czym w Visee pochwalić. Mają metalowe mocowanie wycieraczki do ramienia, a do tego co mnie rzeczywiście zaskoczyło to równomierne zużycie na całej długości. Jeszcze zostało sprawdzenie trwałości ale to pewnie jeszcze kilka miesięcy i dam znać 
-
Norbert145
- Zainteresowany

No to w takim razie Tomko43 czekam na opinie, ponieważ też szukam dobrych wycieraczek do floty ciężarówek. Chodzi nam przede wszystkim o dobrą jakość pracy oraz trwałość gum i mocowania. Pozdro!
najlepiej jakieś firmowe
No i tak też zrobię! Wycieraczki Visee Aquatec juz kupiłem a teraz zostało je zamontować k mam nadzieję dobrze używać i cieszyc się ich sprawną pracą przez długi czas. Dzięki wielkie i pozdrawiam! Jak coś na pewno będę dawał znać w tym temacie 
Właśnie dobrze że mi przypomnieliście bo miałem wymienić wycieraczki u żony. To może rzeczywiście warto będzie pomyśleć nad tym producentem Visee. Dziś sprawdzę jakie tam pasują jej do modelu Jazz i może od razu podskoczę do sklepu
U mnie wycieraczki są już zamontowane. Teraz mogę cieszyć się użytkowaniem, a na ten moment jest dokładnie tak jak mówiliście