Jaka tapeta do nowoczesnego salonu?
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
MichalBudowniczy
- Superużytkownik

Re: Jaka tapeta do nowoczesnego salonu?
Ładne są też tapety imitujące cegłe.
-
martynkabwp
- Początkujący

Też się właśnie cały czas zastanawiam. Znalazłam swoją wymarzoną ale boje się że zaraz mi się znudzi. Miał ktoś do czynienia z takimi fototapetami? https://www.sklepwnetrz.pl/fototapeta-s ... 13707.html
Z góry dziękuje za odpowiedź

Z góry dziękuje za odpowiedź
-
lideropinii
- Superużytkownik

Nowoczesność to także, a może przede wszystkim praktyczność i użytkowość rozwiązań, bez tego żadna aranżacja nie będzie udana, niezależnie od wybranych materiałów.
Pozdrawiamy, zespół Decoroom
Prawdziwe piękno kryje się we wnętrzu ...
Prawdziwe piękno kryje się we wnętrzu ...
Zależy od gustu, ja właściwie nie przepadam za tapetami. Jezeli chodzi o nowoczesny wystroj to wole minimalizm, i lubie by byly pomalowane sciany na bialo, a dekorowac wnetrze za pomoca obrazow 
-
malukasiewicz
- Początkujący

Do nowoczesnego wnętrza to albo fototapeta, albo tapeta o prostej formie. Wszystko zależy jak tak naprawdę wygląda twój salon?
-
KamilaMeble
- Zaawansowany

- Kontakt:
Do nowoczesnego salonu w zasadzie większość motywów fototapety spokojnie będzie pasować, tylko od Was zależy czy trafi w gust czy nie, szeroki wybór znajdziecie oczywiście w sklepach internetowych.
meble z dostawą do domu.
W nowoczesnym salonie na pewno bym nie postawiła na tapetę. To nie jest zbyt stylowe rozwiązanie.
Zarówno tapety, jak i najlepsze fototapety znalazłam na stronie- www.krainabarw.pl . Zajrzyjcie w wolnej chwili, można tam znaleźć wiele bardzo ciekawych, przyjaznych wzorów w przystępnych cenach. Nie byłam przekonana do tapet, dopóki nie położyłam, naprawdę super sprawa. 
-
AdidarMeble
- Aktywny

Pomysłów i szablonów fototapet masz naprawdę wiele, wszystko zależy od Twojego gustu. Pytanie czy jest to jedyna alternatyw abo moim zdaniem absolutnie nie i polecam zastanowić się chociażby nad cegłą dekoracyjną na ściany w salonie plus zestawem mebli wypoczynkowych w postaci narożnika.
Lubię szarości, biel i odcienie mięty i do salonu zamówiłam sobie taką tapetę https://www.forhomestudio.com/produkt/n ... kim-stylu/ teraz tylko szukam takich samych krzeseł bo jestem w nich zakochana. Może powiecie, że styl skandynawski jest przereklamowany, ale to moje klimaty.
Zdecydowanie na tej stronie https://sklep.foteks.pl/fototapety.html znajdziesz fototapety z cytatami, napisami, krajobrazami czy przepięknymi grafikami, które mogą optycznie powiększyć twój salon. Wiele osób teraz decyduje się na tapetę, a nie na zwykły kolor pomalowany przez farbę.
-
FotoNaRame
- Zainteresowany

Akurat jeżeli chodzi o nowoczesne fototapety do salonu to polecam zerknąć również na nasze szablony, gdzie znajdziecie szeroki wybór, a w razie pytań służymy pomocą 
My tez postawiliśmy na tapety, mamy je w sypialni i na korytarzu. Teraz jest naprawdę sporo ciekawych wzorow, a że motywy geometryczne sa modne to tym bardziej ładne, nowoczesne tapety to nie problem. Fajny sklep online z tapetami to krakowski Interior (e-interior.pl) My do siebie właśnie od nich tapety wybraliśmy.
Teraz można znaleźć naprawdę bardzo ciekawe tapety