Ciekawe ?Anonymous pisze:No to faktycznie szkoda czasu na telefony. Na gościa czekałem miesiąc żeby przyjechał na budowę a jak przyjechał to żadnej wiedzy. Współczuje JungmeierowiAnonymous pisze:to ten B. Hebda z von Muellera?
dachówka Jungmeiera
Moderator: Redakcja e-dach.pl
-
Gość
-
Gość
Ciekawe ale w ostatnim okresie czasu miałem zajęcie w siedzibie i z zadną osobą nie byłem umówiony na budowie. Chyba, że był to pracownik Wienerbergera z południa kraju który u nas dorabia do skromnej pensyjki i zlecono mu ten wyjazd bez mojej zgody. Myslałem ,że ma wiedzę? Przepraszam za niedogodności i proszę o bezpośredni telefon do mnie w celu wyjaśnienia sprawy.Anonymous pisze:Ciekawe ?Anonymous pisze:No to faktycznie szkoda czasu na telefony. Na gościa czekałem miesiąc żeby przyjechał na budowę a jak przyjechał to żadnej wiedzy. Współczuje JungmeierowiAnonymous pisze:to ten B. Hebda z von Muellera?
B.H.
-
Gość
Panie Hebda niech pan nie zwala na innych i przypomni sobie czasy z zeszłego roku bo chyba Pan obsługiwał Śląsk, chyba się nie mylę.Dom koło Tarnowskich Gór. Odświeżyło pamięć!Anonymous pisze:Ciekawe ale w ostatnim okresie czasu miałem zajęcie w siedzibie i z zadną osobą nie byłem umówiony na budowie. Chyba, że był to pracownik Wienerbergera z południa kraju który u nas dorabia do skromnej pensyjki i zlecono mu ten wyjazd bez mojej zgody. Myslałem ,że ma wiedzę? Przepraszam za niedogodności i proszę o bezpośredni telefon do mnie w celu wyjaśnienia sprawy.Anonymous pisze:Ciekawe ?Anonymous pisze: No to faktycznie szkoda czasu na telefony. Na gościa czekałem miesiąc żeby przyjechał na budowę a jak przyjechał to żadnej wiedzy. Współczuje Jungmeierowi
B.H.
-
Gość
-
Gość
-
Gość
Szanowny Panie wszelkich informacji na temat dachówki i cen udzieli Panu nasz Przedstawiciel na w/w rejon P.Roman Jagielak tel kom. 695-102-994.Anonymous pisze:Jestem z Libiąża tj. miejscowość między Chrzanowem a Oświęcimiem.Anonymous pisze:Z jakiego jest Pan rejonu Polski?Witold K. pisze:Czy ktoś wie jakie są ceny tej dachówki. Gdzie to można zobaczyć?
Wojciech Kalwas
Pozdrawiam.
-
Gość
Panie B.H.U nas płacą bardzo dobrze bo za nic coś tam.Dorabiamy na reklamacjach i lewych firmach.Nie musimy korumpować się w Jungmeierze czy jak tam się to pisze.Anonymous pisze:Ciekawe ale w ostatnim okresie czasu miałem zajęcie w siedzibie i z zadną osobą nie byłem umówiony na budowie. Chyba, że był to pracownik Wienerbergera z południa kraju który u nas dorabia do skromnej pensyjki i zlecono mu ten wyjazd bez mojej zgody. Myslałem ,że ma wiedzę? Przepraszam za niedogodności i proszę o bezpośredni telefon do mnie w celu wyjaśnienia sprawy.Anonymous pisze:Ciekawe ?Anonymous pisze: No to faktycznie szkoda czasu na telefony. Na gościa czekałem miesiąc żeby przyjechał na budowę a jak przyjechał to żadnej wiedzy. Współczuje Jungmeierowi
B.H.
-
Gość
A to dobre płacą w WINEBERGERZE "za nic cos tam". To widać po obsłudze i Państwa kompetencji. Jeżeli Pan tak odwaznie sie wypowiada na forum publicznym to zastanawia mnie gdzie sa Pana przełożeni?. Też dorabiają w lewych firmach i na reklamacjach?Anonymous pisze:Panie B.H.U nas płacą bardzo dobrze bo za nic coś tam.Dorabiamy na reklamacjach i lewych firmach.Nie musimy korumpować się w Jungmeierze czy jak tam się to pisze.Anonymous pisze:Ciekawe ale w ostatnim okresie czasu miałem zajęcie w siedzibie i z zadną osobą nie byłem umówiony na budowie. Chyba, że był to pracownik Wienerbergera z południa kraju który u nas dorabia do skromnej pensyjki i zlecono mu ten wyjazd bez mojej zgody. Myslałem ,że ma wiedzę? Przepraszam za niedogodności i proszę o bezpośredni telefon do mnie w celu wyjaśnienia sprawy.Anonymous pisze: Ciekawe ?
B.H.
Boże widzisz a nie grzmisz. A jak mozna korumpowac się w dachówkach?