Oryginalny prezent
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: oryginalny prezent
Wow, naprawdę bardzo oryginalny pomysł na prezent
Mega mi się podoba! Dobrze, że są tutaj tacy kreatywni ludzie 
Wszystko zależy od naszego budżetu oraz tego jaki gust ma dana osoba, moim zdaniem fajnym i oryginalnym prezentem mogą być gadżety elektroniczne.
Najważniejsze, żeby prezent był dopasowany do tej osoby.
Może to nie jest oryginalny prezent, ale myślę, że jakiś mały zapach też da wiele radości osobie, której go podarujemy.
-
karolinamak
- Aktywny

Ja ostatnio wybrałam dla mamy paletkę cieni do powiek - według mnie super opcja, bo paletka ma wymienne wkłady i może służyć na dłużej 
Ja swojej dziewczynie zafundowałem akcesoria do kąpieli ze strony kontigo.com.pl - mają fajne promocje i szeroki wybór asortymentu. Warto zajrzeć.
Wszystko jest kwestią tego komu chcesz kupić prezent, aczkolwiek uniwersalnym i zarazem oryginalnym mogą być różnego rodzaju dodatki i ozdoby do domu, co o tym sądzisz?
Mam fajny pomysł, który przynajmniej u mnie się sprawdza. Mianowicie my kupujemy naklejki na laptopa. Prawie każdy go ma i chce z założenia o niego dbać a wiadomo jak to sprzęt powierzchnia zewnętrzna niszczy się. Tam mają ogromny wybór wzorów a więc dla każdego coś fajnego. Osobiście uwielbiam ten motyw z serem, ale dla kobiety może być coś innego. Mają dużo fajnych naklejek. I do tego w dobrych cenach także jest to prezent na każdą kieszeń i ciekawy. Raczej wszystkim się podoba jak go dostają.
-
WszystkozAmeryki_com
- Zainteresowany

Jeżeli ma być to ciekawy i zarazem praktyczny prezent, to polecam sprzęt agd lub rtv do domu, który możecie znaleźć taniej u nas, warto zerknąć, w razie pytań chętnie pomożemy:)
to zalezy tak naprawde dla kogo i z jakiej okazji. jesli prezent ma sie przyjac to powinien byc zgodny z zainteresowaniami i upodobaniami solenizanta... sama lubie dostawac praktyczne prezenty a nie takie, ktore bez sensu postawie na telewizorze zeby sie kurzyly. mąż ostatnio dostal fajny prezent od kumpli - elektryczny młynek do tytoniu z bletki.com - cieszy sie jak dziecko, bo tego typu gadzeciki sa w jego stylu
Skok ze spadochronu będzie bardzo oryginalnym pomysłem na prezent 
Może sprecyzuj jaki budżet chcesz na to przeznaczyć, oraz jakiego typu to ma być prezent?
Ja ostatnio rozglądam się za prezentami dla pracowników na święta.
Co waszym zdaniem najlepiej kupić? Paczki ze słodyczami średnio do mnie przemawiają. Myślę raczej o kartach podarunkowych. Myślicie, ze to dobry pomysł na prezent i dobra motywacja?
Co waszym zdaniem najlepiej kupić? Paczki ze słodyczami średnio do mnie przemawiają. Myślę raczej o kartach podarunkowych. Myślicie, ze to dobry pomysł na prezent i dobra motywacja?
-
SystemSoda
- Początkujący

Tutaj pełna zgoda odnośnie tego, ze pojęcie "oryginalny prezent" jest zdecydowanie zbyt ogólne i warto sprecyzować budżet jak i to dla kogo ma być. Może jakiś gadżet, akcesoria do domu?
-
SzymankiewiczK
- Zainteresowany

A może coś z akcesoriów komputerowych? Ogolnie może i oryginalny prezent to nie jest, ale na pewno przydatny no i nowoczesny