Znalazłem informację o szkoleniach jakie ma przeprowadzić firma illbruck podczas kieleckich targów 8-10 kwiecień z zakresu prawidłowego montażu i uszczelniania okien. Warto się wybrać i skorzystać....Ja na pewno się wybiorę.
http://www.e-izolacje.pl/62_2572.htm
Bezpłatne szkolenia z montażu i uszczelniania okien
Moderator: Redakcja e-izolacje.pl
-
zoni-system
- Początkujący

pianka czy tasma
No i wszystko jasne.Marketing czyni cuda.Tak tez myslałem,że wczesniej czy później dotrze informacja o illbruku...................
Dobry towar za rozsądną cenę.Nie zawsze ilość zaiwestowanych pieniędzy jest wprost proporcjonalna do osiągniętych efektów.Wszyscy moi klienci zostali moimi przyjaciółmi.
-
zoni-system
- Początkujący

techniki montażu
Z całym szacunkiem dla architektów,wielu z nich korzysta z moich porad,to nie znaczy ,że posiadłem wszystkie mądrośći,tylko nigdy czysta teoretyczna wiedza nie zastąpi praktyki.parę dni temu byłem w Niemczech na takiej platformie budowlanej ,na którą jestem zapraszany od lat.Wszyscy montują na piankę i tak juz pozostanie,nowe technologie sa tylko ewentualnym uzupełnieniem.Pozdrawiam miłą pewnie skąd innąd Panią architekt. W razie potrzeby ,chętnie służę profesjonalną radą.
zoni-system@gazeta.pl
okna.polskirynek.pl/budowlany/oferta/4679
zoni-system@gazeta.pl
okna.polskirynek.pl/budowlany/oferta/4679
Dobry towar za rozsądną cenę.Nie zawsze ilość zaiwestowanych pieniędzy jest wprost proporcjonalna do osiągniętych efektów.Wszyscy moi klienci zostali moimi przyjaciółmi.