Ling duo + sterownik pokojowy

Informacje na temat instalacji grzewczych, ogrzewania domu, kotłów CO. Dowiedz się jak ogrzać mieszkanie i jakie wybrać instalacje grzewcze aby rachunki nas nie zaskoczyły.

Moderator: Redakcja e-instalacje.pl

andrzejs79
Początkujący
Początkujący

Ling duo + sterownik pokojowy

Post autor: andrzejs79 »

Witam , przymierzam się do kupna kotła Ling Duo. Z tego co widziałem to jest tam sterownik "GECO" , chciałem mieć możliwość sterowania sobie temperaturą w domu (głównie tam gdzie będę spędzał większość czasu) oraz regulacja temperatury w ciągu dnia (niższa w nocy i gdy jestem w pracy ) i teraz podstawowe pytanie : czy do tego wystarczy mi wspomniany sterownik przy piecu + siłownik na zaworze czterodrożnym + regulator pokojowy (jakiej firmy ????) , dodam też że będę miał tez zbiornik c.w.u .???Dzieki i pozdrawiam

rychu11
Początkujący
Początkujący

Re: Ling duo + sterownik pokojowy

Post autor: rychu11 »

andrzejs79 pisze:Witam , przymierzam się do kupna kotła Ling Duo. Z tego co widziałem to jest tam sterownik "GECO" , chciałem mieć możliwość sterowania sobie temperaturą w domu (głównie tam gdzie będę spędzał większość czasu) oraz regulacja temperatury w ciągu dnia (niższa w nocy i gdy jestem w pracy ) i teraz podstawowe pytanie : czy do tego wystarczy mi wspomniany sterownik przy piecu + siłownik na zaworze czterodrożnym + regulator pokojowy (jakiej firmy ????) , dodam też że będę miał tez zbiornik c.w.u .???Dzieki i pozdrawiam
Witam
Wystarczy ci dobry sterownik z programem tygodniowym i zawór 4drozny i termostaty na kilku kaloryferach
Pozdrawiam

karan
Aktywny
Aktywny

Post autor: karan »

O ile mi wiadomo w Lingach Duo od niedawna montowany jest sterownik Recal.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Instalacje grzewcze i ogrzewanie domu”