Pomysły na wystrój kuchni, dobór armatury kuchennej i mebli. Porady jak zaprojektować funkcjonalną, oryginalną kuchnię. Radzimy jakie dobrać meble kuchenne, sprzęt AGD oraz odpowiedni zlewozmywak. Nowości dotyczące trendów w aranżacji przestrzeni kuchennej.
Ładne, szkoda tylko, że ta pierwsza strona jest dość uboga w zdjęcia i np. nie ma pokazanych ciekawych rozwiązań do zastosowania w domu, drugiej jeszcze nie przeglądałam.
Są to naprawde fantastyczne rzeczy przede wszystkim miec te rzeczy zrobione kamieniem to prawdziwy luksus Polecam ML Markiewicz są naprawde specjalistami w tej dziedzinie
Ja też mogę polecić parapety wykonane z marmuru. Nad tymi drewnianymi górują praktycznie pod każdym względem. Jeśli ktoś szuka więcej informacji polecam link - www.prodmar.pl/parapety
A co sądzicie o kominkach granitowych? Przypadły mi do gustu takie tutaj http://www.jppilch.pl i Są ładne i eleganckie i pieknie sie prezentują. Moi znajomi takie mają i to właśnie od nich podpatrzyłem.
Na pewno marmurowe parapety czy blaty są estetyczne, ale przeraża mnie nieco, że po wstaniu z ciepłego łóżka, zaspany, mógłbym się oprzeć przez przypadek o taką zimną, kamienną powierzchnię