Jaką studnie wodomierzową wybrać?

Instalacja wodna w mieszkaniu czy w domu to bardzo istotna kwestia. Jeżeli masz problem ze swoją instalacją wodną, nie wiesz jak ją rozplanować, jak zainstalować hydrofor, czy wykonać podłączenia, tutaj znajdziesz odpowiedzi na swoje pytania.

Moderator: Redakcja e-instalacje.pl

Marek75
Początkujący
Początkujący

Jaką studnie wodomierzową wybrać?

Post autor: Marek75 »

Witam wszystkich!

Pytanie jak w temacie jaką studzienkę wodomierzową wybrać do domku jednorodzinnego dla wodomierza dn20? Ktoś może kupował i poleca konkretny typ studni.

Pozdrawiam

ascarii

Re: Jaką studnie wodomierzową wybrać?

Post autor: ascarii »

Witam,
ja kupiłem studzienkę wodomierzową Simco prosto od producenta. Zamówiłem na studniewodomierzowe.com.pl. Generalnie jestem zadowolony wykonanie Ok no i szybka wysyłka Polecam.

Pozdrawiam

wasser
Aktywny
Aktywny

Post autor: wasser »

Co Pan ma na myśli pisząc "wykonanie OK"? Pana opinia dotyczy użytych materiałów, rozwiązań konstrukcyjnych, wyglądu? Proszę rozwinąć swoją opinię (dla osoby, która nie ma styczności z tego typu produktami, Pana opinia jest mało przydatna).
Ostatnio zmieniony 23 sie 2010, 19:38 przez wasser, łącznie zmieniany 1 raz.

Alibaba
Superużytkownik
Superużytkownik

Post autor: Alibaba »

Kolego ascarii nie wiem czy wiesz, ale od dobrej woli wodociągów będzie zależało, czy autor postu będzie mógł którąś z oferowanych pod podanym linkiem studni zamontować.

Przemek

Post autor: Przemek »

ascarii - czy naprawdę nas tu masz za .....
polecasz sam swoja firmę wpisana u ciebie w stopce - żenada !

maurer
Początkujący
Początkujący

Post autor: maurer »

Ja za namową instalatora kupiłem Kajme II, chciałem mieć 2 wodomierze, w tym jeden do podlewania ogrodu. Tak jak napisal Alibaba zapytaj najpierw w swoich wodociągach czy zezwalają na dany typ studni wodomierzowej i czy w ogóle zezwalają. U mnie akurat nie było z tym problemów. Mam zamontowaną już od dwóch lat, facet z wodociągów sam odczytuje liczniki, ja dostaję rachunek i wszystko gra.

jacawielecki
Początkujący
Początkujący

Post autor: jacawielecki »

Moge polecić te od Wobet Hydret. Nie mają jakiś specjalnych wymogów gruntowo wodnych, są szczelne i wytrzymałe. Ja wszystkim swoim klientom je proponuje i póki co nikt nie był niezadowolony. Porządna firma

Karolx
Początkujący
Początkujący

Post autor: Karolx »

Też wybieram i szukam informacji w tym temacie. Dużo dobrego słyszałem własnie o Wobet Hydret i chyba na nią się zdecyduję.

Polecam przy wszelkich remontach http://podnosnikwroclaw.pl/kontakt najlepsze we Wrocławiu

ODPOWIEDZ

Wróć do „Instalacje wodne”