Parawan czy zasłonka ???
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Parawan czy zasłonka ???
Parawan zdecydowanie.
Moim zdaniem również parawan będzie lepszą opcją, przede wszystkim chodzi tutaj o estetykę w porównaniu do zwykłej zasłonki, sprawdzi się szczególnie jeżeli mamy połączenie wanny z prysznicem.
-
marcel.skolano
- Początkujący

oj żeby nie wiem jaka ładna była - ja zasłonek nie cierpię... a najgorzej jak się tak przyklei do mokrego ciała wrrrrrrr
Oj tak, zgadzam się! Dlatego ja zastanawiam się nad zamówieniem parawanu umarcel.skolano pisze:oj żeby nie wiem jaka ładna była - ja zasłonek nie cierpię... a najgorzej jak się tak przyklei do mokrego ciała wrrrrrrr
Piotra Mleczkowskiego, tel. +48 511 802 104. Podaję numer może komuś się przyda.
pewnie, że parawan- jest trwalszy, lepiej wygląda a nawet łatwiej zachowac jego higienę
-
katherine87
- Początkujący

Też uważam, że parawan jest znacznie lepszy, warto także jeśli mamy prysznic bez kabiny, użyć zasłony prysznicowe.
Oczywiście, że parawan. Bardziej funkcjonalny i estetyczny. Nie widzę zalet zasłonki. Tyle, że lepiej nie kupować byle sprzętu, tylko zainwestować w lepszy, to i dłużej posłuży. My mamy z salonu Omnires Waterloo HMP80X i długo już działa sprawnie.
Zasłonki niestety nie działają w większości, a poza tym... moim skromnym zdaniem nie są śliczne. Parawan jest lepszym pomysłem.
-
Maksymilian Pietrzyk
- Początkujący

Też nie sądzę, by zasłona była dobrym rozwiązaniem. Źle wygląda, źle się kojarzy i jest okropna w obejściu.
Od zasłonki dużo praktyczniejszy będzie parawan teak-art . Łatwo go przestawiać i może służyć jako dodatkowa dekoracja.
-
katherine87
- Początkujący

Ja mogę powiedzieć z własnego doświadczenia, że lepszy jest jednak parawan i w dodatku bardziej funkcjonalny.
-
Zdzisiek1231
- Zainteresowany

Ani to ani to, ja polecam zamontować zasłonę prysznicową, Jest o wiele lepsza niż te zasłonki i parawany.
Jeżeli szukasz ciekawych zasłon do łazienki to warto sprawdzić https://www.awdinterior.com/ ja tam jakiś czas temu znalazłam ciekawe sprzęty do łazienek w niskich cenach
zdecydowanie parawan szklany ! firanka jest po pierwsze mało estetyczna, a po drugi bardzo słabo praktyczna 
Ja tam wolę prostą zasłonkę, mi to wystarcza.