Projekt ogrzewania ?
Moderator: Redakcja e-instalacje.pl
-
arecki1338
- Początkujący

Projekt ogrzewania ?
orginalnie w projekcie gotowym mam ogrzewanie gazem, ale u mnie niestety gazu nie ma. Czy na ogrzewanie kominkiem z plaszczem wodnym potrzebuje miec zrobiony projekt zeby dostac pozwolenie na budowe? Jesli tak, to gdzie mam sie zwrocic zeby taki projekt mi zrobili i jakie moga byc tego koszty?
-
Enerbau Tanie Grzanie
- Superużytkownik

- Kontakt:
Re: Projekt ogrzewania ?
[quote="markson33"][/quote]
I myślisz spamerze, że arecki1338 czekał na Twój wpis 9 lat?
.
I myślisz spamerze, że arecki1338 czekał na Twój wpis 9 lat?
.
ENERBAU - Ogrzewania Na Podczerwień.
Pana Marcina z biura Eran mogę podpowiedzieć. Pomagał mi przy przyłączu wod – kan, dokumentacja zrobiona na czas, nie było problemów żeby mi ją zaakceptowali także dość sprawnie udało się pociągnąć wodę do domu. Kontakt do biura jest na eran.com.pl. Jasne warunki cenowe, z góry widziałem ile to będzie wszystko kosztować.
Spamer nigdy nie mysli, jakby mysłał to nie miałby czasu na spamowanie, nie liczy sie jakosc , ale ilosc. Dziwne ze sa tacy którzy chcą płacic za taką partacką robotę. Za taką reklamę nie dałbym ani grosza.Enerbau Tanie Grzanie pisze:I myślisz spamerze, że arecki1338 czekał na Twój wpis 9 lat?markson33 pisze:
.
Jest w Gliwicach takie biuro projektowe jak Eran – http://eran.com.pl. Mogę ich polecić – szybko przygotowany projekt ogrzewania.