Jak prognozujecie czy z dobrym weglem – ekogroszkiem tez mogą być takie kłopoty jak w tym roku od stycznia do marca?
A skoro już wywołałem temat to co wpływa na ceny wegla?
Składy zarabiają czy inni posrednicy
Lepiej kupować bezpośrednio u producenta czy w dużym markecie???
ceny ekogroszka
Moderator: Redakcja e-instalacje.pl
-
radzir.kas
- Początkujący

Re: ceny ekogroszka
To czy bezpośrednio u producneta czy w markecie to polecam porownywac ceny
węgiel sztygar ma ta sama dobra jakosc wszędzie
Warto go jednak kupować w markecie budowlanym – bricoman tam maja bardzo fajna cene – 23.70 zl za 25 kg ekogroszka bez kamieni i suchy
W sklepie ich inetrentowym firmowym teraz promocja jest najlepsza od początku roku – minus 70 zl taniej na tonie – przy pięciu tonach zamówienia mam prawie 5 stowek oszczednosci
węgiel sztygar ma ta sama dobra jakosc wszędzie
Warto go jednak kupować w markecie budowlanym – bricoman tam maja bardzo fajna cene – 23.70 zl za 25 kg ekogroszka bez kamieni i suchy
W sklepie ich inetrentowym firmowym teraz promocja jest najlepsza od początku roku – minus 70 zl taniej na tonie – przy pięciu tonach zamówienia mam prawie 5 stowek oszczednosci
Ja stoje na stanowisku ze lepiej u producenta
W sklepie internetowym jest dostepna tylko tam opcja wielopakow przy duzych zakupach masz super cene
Do tego opcja ze chce w workach zastępczych i znowu taniej
Do tego nie doliczają za transport
Dowioza wszędzie gratis
Lepiej poprzegladaj, porównaj trochę policz gdzie taniej
W sklepie internetowym jest dostepna tylko tam opcja wielopakow przy duzych zakupach masz super cene
Do tego opcja ze chce w workach zastępczych i znowu taniej
Do tego nie doliczają za transport
Dowioza wszędzie gratis
Lepiej poprzegladaj, porównaj trochę policz gdzie taniej
-
Kotly-Oksana
- Początkujący

Tutaj powinna liczyć się przede wszystkim jakość i wydajność, kaloryczność ekogroszku i na tym polecam się skupić w pierwszej kolejności. Co do samego zakupu, warto szukać w sklepach online od sprawdzonych dostawców, co będzie znacznie tańsze.