Oryginalny prezent
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
MichalBudowniczy
- Superużytkownik

Re: oryginalny prezent
Pendrive to raczej słaby prezent. Chyba, że jest to typowy nerd komputerowy 
Może zróbcie coś oryginalnego? Możecie upiec jakieś dobre ciasto - na przykład z agrestem. Myślę, że doceni to bardziej, niż jakąkolwiek rzecz...
-
Conceptronic
- Początkujący

W przypadku prezentu dla faceta, faktycznie warto brać pod uwagę gadżety elektroniczne, może specjalny fotel dla gracza? Znajdziesz go u nas 
Faktycznie zabiegi medycyny estetycznej mogą być naprawdę ciekawym pomysłem na prezent - szczególnie dla kobiety
Warto rzucić okiem na propozycje dostępne w klinice Derma-Clinic w Częstochowie. Na pewno coś wybierzecie.
Myślę, że coś fajnego, oryginalnego z galanterii było by fajnym pomysłem na prezent. Zajrzyj do tego sklepu: Rexcraft mają mnóstwo takich rzeczy, więc nie powinno być problemu z wybraniem czegoś.
-
Macieejmazur70
- Początkujący

Nie ma co kombinować kwiaty są zawsze chodliwe.
Ja lubię kupować prezenty które wiem że będą użuwane. Tak jak zapalniczka benzynowa zippo którą kupiłam mężowi w prezencie na imieniny. Zippo zajmuje się produkującą zapalniczki , które często występują w filmach i sztukach teatralnych. Dlatego mąż może się pochwalić że ma sławną zapalniczkę.
- HandlarkaRóżności
- Zainteresowany

Jeżeli osoba obdarowana lubi szafy to proponuję jako prezent pieknie zdobione szafy, które nie tylko umilą wspólnie spędzony czas, ale także może zwiększyć możliwości strategiczne każdego z was, a pieknie zdobione szachy same w sobie mogą być elegancką ozdobą w domu
.
Jeśli gość lubi zegarki i ma ich kilka to niezłą opcją może być szkatułka na zegarki. Można sobie w niej ładnie je uporządkować żeby się nie poniszczyły i były zabezpieczone.
-
aleksandrace
- Początkujący

Nie wiem, czy wykosztowanie się na wycieczkę dla szefowej to trochę nie za dużo.
Jeżeli to kobieta to polecam jednak skromny upominek dla zdrowia. Może to być na przykład młynek do mielenia ziaren lub paczka nasion chia. Kazdy ucieszy się z prezentu, który będzie korzyścią dla zdrowia. 
Fotoksiążki, fotoalbumy, fotoobrazy, fotoplakaty to oryginalne pomysły na prezent. Jeśli ktoś szuka firm zajmujących się tego typu produktami to ja mogę polecić myselfbook’a . Mam od nich dwie fotoksiążki oraz fotoobraz. Projektuje się to samodzielnie za pomocą kreatora, który można pobrać w formie programu na komputer. Wysoka jakość wykonania oraz przyzwoita cena (polecam korzystać z kodów rabatowych).
ksiązki kupujcie, to nadal ciekawy pomysł na prezent.
A co dla dziecka? Co według Was najlepiej kupić? Mi bardzo spodobała się ta kuchnia:

Znalazłam ją w sklepie online Urwis. Co o niej myślicie?

Znalazłam ją w sklepie online Urwis. Co o niej myślicie?
-
Adamila021
- Aktywny

Fajny pomysl na prezent dla dziecka rzeczywiscie
Jezeli jeszcze nie wiecie co kupić to moze klasyczne klocki lego spełnią zadanie. Ja pamietam ze zawsze fajnie sie nimi bawiła, inny dzieciom też powinny się chyba spodobać 
A może coś z tych urządzeń wybierzesz na prezent ze smart home. Kiedyś pamiętam właśnie dla naszego szefa kupowaliśmy inteligentną wtyczkę. Prezent bardzo oryginalny i wiadomo że się przyda i ułatwi życie