praca w policji
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
praca w policji
Słyszałem, że nie jest tak łatwo się tam dostać. Czy może jest na tym forum ktoś kto jest policjantem i mógłby mi dać kilka wskazówek.
Re: praca w policji
ja kiedyś chciałam zostać policjantką ale zarobki są kiepskie.
Początkowo zarobi nie są zbyt dobre, ale są częste podwyżki, szybka emerytura (i całkiem pokaźna). Z resztą pogadaj lepiej z policjantami.
Głupio tak po prostu podejść do policjanta i wypytywać go o jego pracę.
-
Gość10463
tak samo jak do straży pożarnej należy mieć powołanie do tej służby, wielu chce i chciałoby ale nie wielu może, tam pracę dostają tylko najlepsi a jeszcze z nich wielu nie dotrwa do emerytury
to nie te czasy, że biorą byle kogo do policji, może się wydawać to proste jeśli się patrzy z boku znajomości nic nie dadzą, jeszcze trudniej jest niż się wydaje. Wujek nic nie wskóra jeśli jesteś słabym psychicznie i fizycznie, jeśli nie masz powołania nawet nie próbuj
sam jestem Strażakiem a brata mam w Policji i wiemy co znaczy "harward" na początku
wystarczy że będziesz miał zbyt wysokie tętno wysiłkowe i lipa odpadasz
na papierkologii 3/4 odpada tak więc wystarczy nie podpisać klauzuli i lipa nie masz nawet szans na dalszą weryfikację
w Policji jeszcze dodatkowo prześwietlą całą rodzinę czy ktoś nie siedział, jeśli tak to za co, jakie miało się konflikty z prawem, opinie nawet ze szkoły potrafią zdobyć
chcesz to próbuj ale od razu Ci mówię, że łatwo nie będzie
to nie te czasy, że biorą byle kogo do policji, może się wydawać to proste jeśli się patrzy z boku znajomości nic nie dadzą, jeszcze trudniej jest niż się wydaje. Wujek nic nie wskóra jeśli jesteś słabym psychicznie i fizycznie, jeśli nie masz powołania nawet nie próbuj
sam jestem Strażakiem a brata mam w Policji i wiemy co znaczy "harward" na początku
wystarczy że będziesz miał zbyt wysokie tętno wysiłkowe i lipa odpadasz
na papierkologii 3/4 odpada tak więc wystarczy nie podpisać klauzuli i lipa nie masz nawet szans na dalszą weryfikację
w Policji jeszcze dodatkowo prześwietlą całą rodzinę czy ktoś nie siedział, jeśli tak to za co, jakie miało się konflikty z prawem, opinie nawet ze szkoły potrafią zdobyć
chcesz to próbuj ale od razu Ci mówię, że łatwo nie będzie
Nie trzeba podchodzić w realu, możesz popytać ludzi pracujących w policji na jakimś forum
-
panbudowniczy
- Aktywny

- Kontakt:
Ponoć praca w policji jest coraz gorsza jeden na drugiego donosi.
zgadza się, policjanci zarabiają grosze a niektórzy z nich mają naprawdę niewdzięczną pracę.
-
slimcamelia
- Początkujący

Praca w policji to nie dawne czasy, nie za tych rządów. Poszukaj innego powołania radzę.
praca w policji jest słabo opłacalna, jeśli szukasz dobrego zarobku to lepiej gdzie indziej.
-
elabarbara
- Aktywny

Nikt nie mówił że jest łatwo dostać się do policji. Trzeba przejść badania i wiele testów. Warto zamówić wszystkie opracowania i testy od p.Jarka. Mój kolega miał testy od Jarka i bez problemu przeszedł rekrutację.
praca w policji to tylko dla tych, którzy czuja powołanie bo praca ciężka a płaca licha.
Najlepiej zarabiają panie przy budowie A4.Dżasmina pisze:praca w policji jest słabo opłacalna, jeśli szukasz dobrego zarobku to lepiej gdzie indziej.
Niestety, ale kobiety w tej branży są dyskryminowane.
-
lovemeornot
- Początkujący

Żeby pracować w policji to też trzeba być bardzo sprawnym fizycznie!