Czy do małej kuchni warto kupowac meble na wymiar?
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
GlazuraStrzelin
- Zaawansowany

Re: Czy do małej kuchni warto kupowac meble na wymiar?
W przypadku kiedy mamy małą kuchnie uważam że jak najbardziej warto interesować się meblami które będą wykonane na wymiar, może koszty też nieco wyższe, ale w zamian za to otrzymujemy meble idealne do naszej kuchni i dobrej jakości.
Zapraszamy do naszego sklepu
- Kaacper121
- Początkujący

Moim zdaniem dużo taniej jest kupić meble gotowe. Teraz jest duża konkurencja i meble można "wyhaczyć" za naprawdę rozsądne pieniądze. Polecam ci ten sklep jest tam wszystko - https://www.lazienkiabc.pl/Meble-lazienkowe-c5
Pewnie, że tak. Nasze gotowe szafki z domizdrowie.pl niczym w ogóle nie ustępują tym robionym na wymiar, no tylko ceną. Masz rację, że jak się chce to się znajdzie meble w rozsądnej cenie i dobre jakościowo. Tylko właśnie trzeba chcieć ich poszukać, a nie iść na łatwiznę i zamawiać drogie robione.
iza72
Moim zdaniem jak najbardziej kupić w tedy TYLKO meble na wymiar. Ja mam bardzo małą kuchnię i kupowałam meble na wymiar. Byłam bardzo zadowolona, nie dość,że mam piekne i gustowne meble, to są idealne pod moją kuchnię, wiec jak najbardziej warto 
-
lideropinii
- Superużytkownik

Jeśli chcemy walory pomieszczenia wykorzystać do maksimum, meble na wymiar właśnie temu służą i mimo ceny warto taki wariant rozważyć.
Pozdrawiamy, zespół Decoroom
Prawdziwe piękno kryje się we wnętrzu ...
Prawdziwe piękno kryje się we wnętrzu ...
Niedaleko Wadowic jest dobra firma która produkuje meble na wymiar, na stronie fajnemeble.net jest dokładny namiar do nich. To rodzinny zakład stolarski, robią różne typy mebli, można zamówić u nich rzeczy do biura, ale też do domu, do kuchni itp. Mi robili w ostatnim czasie szafę wnękową i też stół z krzesłami do jadalni tutaj kupowałem.
-
jarzabekart
- Zainteresowany

Ja mam taką większą kuchnie i właśnie meble na wymiar. Wszystko zabudowane, wysuwane półki typu cargo. Nic nigdzie się nie wala, wygląda ładnie i estetycznie
Tak naprawdę do każdego pomieszczenia warto kupować meble na wymiar.
Silver Service - usługi sprzątające
Przede wszystkim do małej kuchni, bo pozwalają wykorzystać maksimum przestrzeni.
Moim zdaniem do kuchni to tylko kuchnie na wymiar. W ten sposób w całości zabudujesz wolne miejsce które posiadasz i będziesz w pełni zadowolony/a. Mając małe mieszkanko mieliśmy kuchnię zabudowaną w całości i dzięki temu wszystko się nam w niej zmieściło.
-
MichalBudowniczy
- Superużytkownik

Moim zdaniem warto ponieważ w małej kuchni trzeba zagospodarować każde wolne miejsce najlepiej jak się da. Ja sam posiadam meble kuchenne na wymiar od firmy roelledesign.pl i wszystko mam idealnie wymierzone.
Czasami to jedyne wyjście w przypadku osób, które mają mały metraż
Pewnie że tak , meble na wymiar będą idealne,
polecam sprawdzić meble swarzędzkie tam robią też indywidualne projekty z tego co wiem. Wykonują zawsze swoje wyroby z najwyżej jakości materiałów, kupowałem u nich i mogę zarekomendować.
polecam sprawdzić meble swarzędzkie tam robią też indywidualne projekty z tego co wiem. Wykonują zawsze swoje wyroby z najwyżej jakości materiałów, kupowałem u nich i mogę zarekomendować.
Przy małej kuchni meble na wymiar pozwalają wykorzystać każdy metr kwadratowy takiej kuchni a jest to bardzo ważne.
-
Ewelinkamalinka
- Początkujący

Zwłaszcza przy małych kuchnia meble na wymiar są dużo bardziej praktyczne, zwłaszcza ze wykonujemy je pod względem naszych potrzeb. Jeżeli chodzi o meble w kuchni nie warto na nich oszczędzać, ponieważ jest to pomieszczenie w którym spędzamy bardzo dużo czasu i warto zrobić wszystko, żeby czuć się tam komfortowo.