Jakie ledy do kuchni
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
MagiaSwiatla
- Początkujący

Re: Jakie ledy do kuchni
Akurat w tej kwestii masz dosyć szerokie pole manewru, warto przejrzeć kilka ofert sklepów internetowych, zobacz chociażby na MagiaSwiatla, gdzie znajdziesz designerskie kolekcje lamp w niższej cenie.
Myślę, że artykuł na stronie Kupujesz żarówki LED? Nie daj się oszukać! pomoże Ci wybrać rozwiązanie najlepsze dla Twojego domu. Dzięki niemu poznasz najciekawsze sposoby na wykorzystanie takiego oświetlenia i znajdziesz to, co uznasz że będzie pasować idealnie.
Właściwie to jakość wykonania ledów jest zawsze całkiem wysoka. Jeżeli zalezy komuś na wyglądzie, to powinien kupić po prostu ładne obudowy lamp, a nie same żarówki, czy ledy.
Ja w ogóle nie jestem za ledami w kuchni. Wolę tradycyjne oświetlenie,
A to niby czemu? Przecież ledy dają taki sam efekt.
Sporo jest sklepów z oświetleniem online teraz. Mi się niedawno zdarzyło kupować żyrandol do mieszkania i znalazłam ładny nowoczesny wzór na stronie elektryczny.com. Pierwszy raz u nich kupowałam i myślę, że wszystko zostało przeprowadzone poprawnie. Dobry kontakt mailowy, miałam cały czas info o tym na jakim etapie jest zamówienie i kiedy się dostawy spodziewać. Towar zgodny z opisem na stronie, zdjęcie było rzetelnie zrobione, nie przekłamywało realnego wyglądu.
Sprawdź sobie żarówki LED Philips 
Ja mam profile LED. Można je zamontować pod blatem w kuchni, dzięki czemu cała długość blatu jest równomiernie oświetlona 
Ważne jest to żeby zainwestować w oświetlenie ledowe, ja mam w całym mieszkaniu ledy active jeta super się sprawdzają są funkcjonalne i bardziej wytrzymałe.
-
Sklep Sellneo
- Początkujący

W przypadku oświetlenia ledowego często odpowiednim rozwiązaniem są żarówki LED, proste a jakże energooszczędne rozwiązanie
jest to rozwiązanie zastępujące tradycyjne żarowe źródła światła. Ograniczenie poboru prądu, w stosunku do tradycyjnych żarówek, wynosi do 90% a żywotność do 50000 godzin.
-
dariawaria
- Aktywny

mi się podobają lampy loft takie surowe z żarówkami led ale stylizowanymi na vintage 
-
Sklep Sellneo
- Początkujący

Tego typu lampy potrzebują dobrych żarówek LEDdariawaria pisze:mi się podobają lampy loft takie surowe z żarówkami led ale stylizowanymi na vintage
Ja w kuchni mam zamontowane panele sprawdzają się bardzo dobrze, dają dużo światła i oszczędności