Wykonawcy schodów z kujawsko-pomorskiego.

Wybór wykonawcy często decyduje o tym, czy budowa lub remont domu będzie miłym wspomnieniem, czy trudnym przeżyciem, a dom - wymarzonym miejscem do mieszkania czy katalogiem błędów. Jak wybrać dobrego, rzetelnego wykonawcę? Tu możesz polecić sprawdzone ekipy i poznać opinie o wykonawcach, których zamierzasz zatrudnić.

Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl

camaro33
Początkujący
Początkujący

Wykonawcy schodów z kujawsko-pomorskiego.

Post autor: camaro33 »

Proszę o polecenie dobrej firmy wykonującej schody wewnętrzne, najlepiej z Bydgoszczy lub okolic. Do tej pory zorientowałam się w ofercie i cenach Rintala i Świat Drewna. Pierwsza firma ma powalające ceny, a co do drugiej to nie wiem czy są wiarygodni. Czy ktoś z Państwa może polecić dobrego wykonawcę schodów, który nie puści mnie z torbami. Pozdrawiam.

ryszard13
Początkujący
Początkujący

Post autor: ryszard13 »

Rintal, faktycznie ceny ma wyśrubowane, jaki model sie podobał i jaki termin na wykonanie, postaram sie pomóc w tej sprawie.
Pozdrawiam

camaro33
Początkujący
Początkujący

Post autor: camaro33 »

Podobały się modułowe-zabiegowe (metropol-monolama), ale cena 28 tys. to lekka przesada. W Świecie Drewna w Bydgoszczy za podobne do Knock 06 chcą jakieś 15 tys.
Na te ostatnie chyba się zdecyduję, bo w Świecie Drewna podobnych do Metropol-monolama nie mają. Termin wykonania maj-czerwiec.

jadwigap
Początkujący
Początkujący

schody

Post autor: jadwigap »

Podobne schody zrobila mi firma Prestige Schody i w duzo lepszej cenie niz tej co tutaj widze.pzdr

marczelino
Początkujący
Początkujący

schody

Post autor: marczelino »

ze swojej strony polecam firme Prestige , czrobili mi chody spiralne i na prawde za dobre pieniadze. ich stronka prestigesteps.pl
pzdr

piotrmakowski
Początkujący
Początkujący

schody

Post autor: piotrmakowski »

jestem z okolic szczecina, mi robila schody firma Prestige z dolnegoslaska i powiem ze tez rozwazalem rintala ale lekka przesada z cena. tamta firma zrobila mi wg innego modleu z innej firmy za niecale 2/3 ceny.

asia2403
lubie spamować
Kontakt:

Re: Wykonawcy schodów z kujawsko-pomorskiego.

Post autor: asia2403 »

Ja mam schody firmy Kupers, wykonują realizacje w całej Polsce, ich strona www.kupers.pl Polecam, schody najwyższej jakości :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Porozmawiajmy o wykonawcach”