Nowy, fajny telewizor
-
panbudowniczy
- Aktywny

- Kontakt:
Re: Nowy, fajny telewizor
Osobiście mam w domu samsunga i powiem szczerze że jak idę do znajomych to mega różnicy nie widzę pomiędzy tv innych firm, ważne jest odbiór antenowy czy satelitarny.
Ja mam sharpa i 2 lata zadowolenia 
-
Kacper Biały
- Zaawansowany

No jednak moim zdaniem tak generalnie nie można sprawy ująć. Między jednym producentem, a drugim jest różnica. Trzeba brać pod uwagę specyfikację, wykonanie, software cały – który ma mega znaczenie. Czasem teelwizor w pododnej cenie producenta A różni się kompletnie od tego oferowanego przez producenta B.panbudowniczy pisze:Osobiście mam w domu samsunga i powiem szczerze że jak idę do znajomych to mega różnicy nie widzę pomiędzy tv innych firm, ważne jest odbiór antenowy czy satelitarny.
-
romankowicki
- Zainteresowany

Witam. Mam pytanie do osób użytkujących właśnie telewizory Philipsa, takie od 5 tysięcy wzwyż. Jak z płynnością działania, sofetem, możliwością podłączenia np. konsoli czy kina domowego. Jak to w praktyce wygląda?
Mam siedmio letni telewizor Sony który nie ma problemów z płynnością działania, podłączenia konsoli, kina, komputera i innych. Nie działają youtuby, 3D nie ma filmów, poza tym telewizor śmiga. Nowe tym bardziej nie powinny mieć z tym problemów.
Moim zdaniem lepszy płaski ekran. Te zakrzywione trudno powiesić, a w zasadzie to niemożliwe.
-
Kacper Biały
- Zaawansowany

Użytkuję dwa telewizory Philipsa już od dłuższego czasu i z żadnym nie mam problemów. Fakt może nie używam im go konsoli czy przeglądania internetu tylko do filmów, muzyki i oglądania sportu (dzieci bajek), ale działają naprawdę bardzo dobrze. Jak potrzebujesz sprzęt do konsoli to trzeba w tych ich specyfikacjach pogrzebać.romankowicki pisze:Witam. Mam pytanie do osób użytkujących właśnie telewizory Philipsa, takie od 5 tysięcy wzwyż. Jak z płynnością działania, sofetem, możliwością podłączenia np. konsoli czy kina domowego. Jak to w praktyce wygląda?
moi rodzice kupili sobie 40 calowy Samsung i jest bardzo fajny. W sklepie internetowym kosztował jakieś 1200zł.
-
aleksandrace
- Początkujący

Każdy ma swoje preferencje. Warto poczytać o zaletach i wadach obu rozwiązań.
-
karolinamak
- Aktywny

ja osobiscie totalnie sie na tym nie znam, wiec ufalam raczej testom i specyfikacjom w internecie przy wyborze tv. Zdecydowalam sie na tv oled bo wedlug https://hdtvpolska.com/samsung-q8c-test ... -hd-i-hdr/ nie ma sobie rownych pod wzgledem jakosci obrazu. Faktycznie musze przyznac, ze kolorystyka i szczegolowosc zaskakuja 
-
remontujesie
- Aktywny

- Kontakt:
Ile zapłaciłaś jeśli mogę spytać, oledy chyba mocno drogie są?
-
szymiszymi
- Zainteresowany

Jakością obrazu i dźwięku moim zdaniem nie na co się równać z telewizorami 4k, np. Philips.
-
remontujesie
- Aktywny

- Kontakt:
A ktoś jest w stanie podać konkretny model, który poleca - tak ok 46 cali ?
Zerknij sobie nas stronę philipsa, tam są podane gotowe rozwiązania
-
Kacper Biały
- Zaawansowany

Nawet na Ceneo można sobie spojrzeć i coś wybrać: https://www.ceneo.pl/;szukaj-telewizory+philips jest też sporo opinii, można poczytać. Zawsze to źródło wiedzy jest.