Jakie firanki ?
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Jakie firanki ?
Można połączyć firany z roletami i mieć rolety rzymskie.
Ja bym na pewno postawiła na firany makarony. Na początku nie myślałam, że świetnie to będzie tak wyglądać, ale cena w sklepie https://kasandra.com.pl mnie najbardziej zachęciły. Są bardzo delikatne, ładne i funkcjonalne.
PS. Co do funkcjonalności, to mąż ma inne zdanie
PS. Co do funkcjonalności, to mąż ma inne zdanie
Mi się najbardziej podobają białe firany, takie z większą iloscią dekoracji coś takiego jak firany warszawa
urodzony optymista
-
JacekBudowniczy
- Aktywny

Mi te makarony podobają się jako dodatek jako sama firanaka hm chyba nie chciałbym mieć czegoś takiego w oknie ale pewnie się nie znam
Teraz modne są długie, proste firany. Sama się nad takimi zastanawiam.
- Złotowłosa
- Superużytkownik

Oj takie proste firany równiez nie sa fajne. Przez jakis czas miałam proste firany w oknach i wszystko wyglądało tak... no nie wiem sterylnie. Aktualnie mam takie:

Równiez nie są nie wiadomo jak ozdobne. Ale jednak pomieszczenie wygląda o wiele ciekawiej.
Podobnie jak osoby powyżej zamawialam przez internet. Dzięki temu można ominąć sporą prowizję, którą narzucają sobie sklepy stacjonarne
W firaneo są dobre ceny.

Równiez nie są nie wiadomo jak ozdobne. Ale jednak pomieszczenie wygląda o wiele ciekawiej.
Podobnie jak osoby powyżej zamawialam przez internet. Dzięki temu można ominąć sporą prowizję, którą narzucają sobie sklepy stacjonarne
W firaneo są dobre ceny.
Ja kupiłam sobie fajne firanki w internecie.
Mają dobrą i szeroką ofertę ładnych firanek do różnych pomieszczeń. Zajrzyjcie, a na pewno znajdziecie coś dla siebie. Polecam.
Mają dobrą i szeroką ofertę ładnych firanek do różnych pomieszczeń. Zajrzyjcie, a na pewno znajdziecie coś dla siebie. Polecam.
Osobiście naprawdę nie lubię firanek. Lepszym pomysłem są eleganckie rolety ze Szczecina. Jestem już na nie zdecydowana.
-
MichalBudowniczy
- Superużytkownik

Też mi się wydaje, że do nowoczesnych wnętrz bardziej pasują rolety.
Co do firanek polecam zajrzeć Ci na agafirany.pl duży sklep z na prawde fajną ofertą i też niskimi cenami 
-
Karol987654321
- Początkujący

Tanie, dobre i konkretne firanki kupisz w Centrum Firan w Strzyżowie. Mają bogaty asortyment i ich zaangażowanie w pomoc Tobie jest czymś bezcennym. Sklep ma też stronę www, na której możesz zamawiać . Polecam bardzo serdecznie.
Im cieńsze, tym lepsze. Nie lubię firanek we wzorki.
firanki i zasłony to ja sobie sama szyje heh 
Marząc o oryginalnych dekoracjach okiennych, dobrze jest przygotować je samodzielnie. W tym celu dobrze jest zaopatrzyć się w tkaninę wysokiej jakości, którą wykorzystamy do jej uszycia. Tą, można znaleźć m.in. w sklepie internetowym widniejącym pod adresem: ctnbee.com/pl
Moja żona strasznie się uparła na firanki.
Nie rozumiem, czemu. W każdym razie, długo szukaliśmy tych idealnych i po długich poszukiwaniach udało nam się trafić na szeroką i oryginalną ofertę sklepu internetowego Decortina. Nasz wybór padł na firanki szyte na przelotkach. Klasyczne, ale bardzo charakterystyczne rozwiązanie!