"Remkor" Skład Materiałów Budowlanych Józef Korotusz

Porady jak udekorować każde wnętrze. Jeżeli zastanawiasz się jakie dodatki będą pasowały do Twojego domu, gdzie je kupić i w jakiej cenie, zajrzyj do tego działu.

Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl

olaK
Początkujący
Początkujący

Post autor: olaK »

OSTRZEŻENIE!!!!! OSZUST I NACIĄGACZ .PROSZĘ SPRAWDZAC OPINIE O TEJ FIRMIE.Firma pana Korotusza zajmuje się również brukarstwem. Oby wszystkich chętnych na wybrukowanie sobie posesji los z daleka trzymał od tego Pana. Pracownicy - bez obrazy- typu "piata zmiana", co rusz to kto inny przychodzi. Pan funkcjonuje na zaliczkach. Nie wywiązuje sie z umów. Przywiózł mi kostkę niezgodną z zamówieniem. Przerwał prace po odmowie zapłacenia kolejnych zaliczek ...niewspółmiernie wysokich co do wykonanego zakresu prac. Mało tego , dwie kolejne niezależne opinie wypowiedziane przez fachowców , potwierdziły koszmarna bylejakość wykonanej pracy, co skutkować będzie rozebraniem i ponownym ułożeniem kostki. Koszmar, Koszmar . Z daleka od tego Pana. Pisze to ostrzeżenie bo może ktoś na nie trafi i nie nadzieje się tak jak ja. Ja też próbowałam coś o tym panu znaleźć . Niestety poniewczasie dotarłam do ludzi tak samo oszukanych i naciągniętych jak ja. Ostrzegam zatem . Siedziba wirtualna i próżno tego Pana szukać pod podanym adresem.

denis123
Początkujący
Początkujący

Post autor: denis123 »

Olak prosze o kontakt. Ten Pan to oszust i naciagacz. Mam sprawe do Pani. Prosze pisac na maila gruchaczenko@gmail.com

ODPOWIEDZ

Wróć do „Dekoracja wnętrz”